Redactia.ro
Home » Monden » Momente dificile pentru Aida Parascan. Fosta câștigătoare ”Masterchef” a pierdut sarcina

Momente dificile pentru Aida Parascan. Fosta câștigătoare ”Masterchef” a pierdut sarcina

Aida Parascan, fosta câștigătoare ”MasterChef”, este devastată de durere. După ce la sfârșitul lunii aprilie anunța că este însărcinată a patra oară, de curând a anunțat că a pierdut sarcina.

Momente dificile pentru Aida Parascan. Fosta câștigătoare ”Masterchef” a pierdut sarcina

Aida Parascan (39 ani) era însărcinată în cinci luni și urma ca în acest an să aducă pe lume cel de-al patrulea copil. Din nefericire, însă, după cum spune chiar ea: ”inima îngerașului a încetat să mai bată”. Aida a fost și la un pas de moarte.

”Au trecut 5 luni in care am trecut prin toate starile prin care trece o mama care asteapta un bebe. In ultima saptamana insa am trecut prin iad si am fost fata in fata cu moartea si la propriu si la figurat. Inima „îngerașului” a incetat sa bata. Sufletelul lui s-a dus inapoi la Dumnezeu. A facut si va face parte mereu din familia noastra si din mine si toti l-am iubit enorm. Durerea si suferinta nu pot fi exprimate in cuvinte, ma rog sa pot intelege sensul a tot ce s-a intamplat si mulțumesc pentru ca sunt in viata si ca ma intorc acasa la cei care ma iubesc”, a fost mesajul Aidei Parascan, de pe patul de spital, unde ține în mână un bilețel, cel mai probabil pentru bebelușul pierdut, pe care scrie: ”Te iubesc cel mai mult din toată lumea asta”.

Aida Parascan, mamă singură cu trei copii

Aida Parascan a spus într-un interviu că are o relație atipică cu soțul ei și a preferat să-și crească de una singură cei trei copii: Geanina, în vârstă de 20 de ani, Samuel, în vârstă de 13 ani și Emilia, în vârstă de zece ani, scrie Cancan.

“Să spunem că avem o relație atipică. Eu am luat deciziile mele, el, pe ale lui. Mi-am crescut copiii singură, de 7 ani fac acest lucru… eu mă descurc singură. Un bărbat poate să fie lângă tine sau nu, dar un copil este cu tine toată viața. Niciodată să nu te simți obligată să faci un avort. Unei femei nu trebuie să-i fie frică să-și crească copiii singură. Foarte greu un bărbat simte ceea ce simte o femeie în privința unui copil… suntem diferiți”, mărturisea Aida Parascan.

La sfârșitul lunii aprilie, Aida Parascan a dat vestea pe rețelele de socializare că este însărcinată. Din cuvintele sale, se cunoștea că radiază de fericire. Credea că va naște un băiat.

„Onorez și respect viața care mi-a fost dăruită și mulțumesc pentru fiecare clipă trăită. Abia așteptăm să-l cunoaștem pe „îngeraș” (așa îl numește Emilia pe bebelușul din burtică). Dumnezeu mi-a făcut cea mai mare surpriză a vieții mele, dar cred că este și una dintre cele mai mari încercări/ provocări/ teste … Eu sunt genul de om care spune prima dată: «Și acum ce fac?» După care spun: «Doamne, dacă-i musai … cu plăcere». Să ne punem centurile de siguranță și să trăim cu bucurie tot ce va urma, să aducem fericire nouă înșine, oamenilor și să mulțumim Pământului care ne-a îngăduit să ne naștem și Lui Dumnezeu care este Totul”, a scris fosta concurentă a MasterChef.

În anul 2013,  Aida a câștigat titlul de ”Masterchef” și marele premiu de 50.000 €.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: