Redactia.ro
Home » Monden » Aida Parascan, fosta câștigătoare a ”Masterchef”, însărcinată a patra oară: ”Am 17 săptămâni”

Aida Parascan, fosta câștigătoare a ”Masterchef”, însărcinată a patra oară: ”Am 17 săptămâni”

Aida Parascan a câștigat premiul emisiunii ”Masterchef” de la Protv, în anul 2013. În prezent, este mamă a trei copii și-l așteaptă și pe al patrulea. Este însărcinată în 17 săptămâni.

Aida Parascan, fosta câștigătoare a ”Masterchef”, însărcinată a patra oară

Aida Parascan, fostă participantă, dar și câștigătoare a emisiunii ”Masterchef” de la Protv, urmează să devină mamă pentru a patra oară. Este însărcinată în 17 săptămâni și abia așteaptă venirea pe lume a bebelușului, pentru a-și mări familia.

Aida a făcut anunțul noii sale sarcini, pe pagina sa de facebook. Simte că Dumnezeu i-a oferit o mare surpriză prin copilul pe care-l poartă în pântec.

„Onorez și respect viața care mi-a fost dăruită și mulțumesc pentru fiecare clipă trăită. Abia așteptăm să-l cunoaștem pe „îngeraș” (așa îl numește Emilia pe bebelușul din burtică). Dumnezeu mi-a făcut cea mai mare surpriză a vieții mele, dar cred că este și una dintre cele mai mari încercări/ provocări/ teste … Eu sunt genul de om care spune prima dată: «Și acum ce fac?» După care spun: «Doamne, dacă-i musai … cu plăcere». Să ne punem centurile de siguranță și să trăim cu bucurie tot ce va urma, să aducem fericire nouă înșine, oamenilor și să mulțumim Pământului care ne-a îngăduit să ne naștem și Lui Dumnezeu care este Totul”, a scris fosta concurentă a MasterChef.

Aida Parascan are 39 de ani acum și este, momentan, mama a două fiice și un băiat: Gianina, care are 20 ani, Samuel, de 13 ani, și Emilia, în vârstă de 10 ani. Și cum Samuel simțea lipsa unui frate, iată că mama sa urmează să nască în toamnă un băiat, cel puțin așa credea ea.

„Sunt bucuroși copiii că vor avea un frățior, însă avem nevoie de casă mai mare și ne gândim să ne luăm una nouă. Am 17 săptămâni și câteva zile, pe 8 octombrie e termenul de naștere. Nu știu dacă va fi băiețel, eu așa cred, dar medicul încă nu a confirmat. Oricum, nu am decis unde să nasc”, a  povestit, pentru Click!, Aida.

Cum se simte Aida Parascan la a patra sarcină

Problemele nu o ocolesc nici la a patra sarcină pe Aida. Are grețuri și nu poate mânca dulciuri, care erau favoritele sale. De altfel, îi este greu să mânânce aproape orice.

”Am avut grețuri încă de la început și văd că persistă. De mâncat pot să mănanc doar fructe și legume proaspete și câteodată pește. Mănânc puțin și des. De dulciuri, care erau preferatele mele, nici nu pot să mă apropii. Mi-e greață doar să le văd. Nu pot să-mi mănânc mâncarea și stau câte 14 ore în bucătărie, dar mănânc foarte puțin. Doar salate, altceva nu reușesc„,  mai spus, în încheiere, Aida Parascan.

În anul 2013, Aida s-a ales cu titlul de ”Masterchef” și marele premiu de 50.000 €.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: