Redactia.ro
Home » Sport » Momente dramatice la Stuttgart: Barnabás Varga, grav rănit în meciul decisiv de la Euro 2024. Jucătorii Ungariei au luat targa și au grăbit medicii VIDEO

Momente dramatice la Stuttgart: Barnabás Varga, grav rănit în meciul decisiv de la Euro 2024. Jucătorii Ungariei au luat targa și au grăbit medicii VIDEO

GALERIE FOTO (3)

Euro 2024 a adus momente de tensiune maximă pe terenul de fotbal, dar și drame neașteptate. Un astfel de moment s-a petrecut în minutul 70 al meciului dintre Scoția și Ungaria, când atacantul maghiar Barnabás Varga a suferit o accidentare gravă în urma unei coliziuni cu portarul scoțian Angus Gunn. Incidentul a stârnit panică și emoție atât pe teren, cât și în rândul suporterilor și telespectatorilor.

Barnabás Varga, grav rănit în meciul decisiv de la Euro 2024

Într-un duel crucial pentru calificarea în optimile de finală, Ungaria și Scoția s-au confruntat într-un meci intens și plin de contacte dure. În minutul 70, o centrare periculoasă în careul scoțian a declanșat o serie de evenimente tragice. Portarul scoțian, Angus Gunn, a ieșit puternic pentru a boxa mingea, dar l-a lovit violent cu umărul stâng pe Barnabás Varga, lăsându-l prăbușit pe gazon.

Jucătorii Ungariei au luat targa și au grăbit medicii

Imediat după coliziune, coechipierii lui Varga au realizat gravitatea situației și au început să facă semne disperate către echipele medicale. Dominik Szoboszlai, starul lui Liverpool, a fost văzut în lacrimi, strigând către marginea terenului și alergând pentru a aduce targa cât mai rapid. Scenele au fost dramatice, cu stewarzii și medicii formând un paravan din pături pentru a-l proteja pe Varga și a ascunde imaginile șocante de pe gazon.

Primele informații despre starea de sănătate a lui Barnabás Varga

Barnabás Varga a fost imediat transportat la spital, unde medicii au confirmat că a suferit o comoție cerebrală și o fractură de pomete. Conform surselor de la spitalul din Stuttgart, starea lui Varga este stabilă, iar jucătorul a comunicat cu stafful medical și cu colegii săi. Cu toate acestea, pentru el, Euro 2024 s-a încheiat prematur, accidentarea gravă necesitând o perioadă lungă de recuperare.

Potrivit sportal.hu, jucătorul „a suferit o comoție cerebrală și are fractură de pomete, după primele investigații medicale. Pentru Barnabas, Euro 2024 s-a încheiat odată cu meciul contra Scoției.”

Reacții din partea Federației și a suporterilor

Federația Maghiară de Fotbal (MLSZ) a emis un comunicat în care a informat despre starea stabilă a lui Varga și despre tratamentul său în curs la spitalul din Stuttgart. Suporterii maghiari și nu numai au fost profund afectați de incident, exprimându-și solidaritatea și urările de însănătoșire pentru atacantul maghiar.

„Starea lui Barnabás Varga este stabilă! Jucătorul este tratat în prezent într-un spital din Stuttgart! Vă vom informa imediat dacă vor exista noutăți cu privire la starea sa!”.

În ciuda tragediei, echipa Ungariei a reușit să obțină o victorie dramatică împotriva Scoției, cu un gol marcat de Kevin Csoboth în minutul 90+10. Victoria a menținut speranțele Ungariei de a avansa în optimile de finală, păstrând șanse matematice de calificare ca una dintre cele mai bune echipe de pe locul trei.

Toată echipa Ungariei a sărbătorit golul decisiv afișând tricoul lui Barnabás Varga, un gest emoționant care a arătat unitatea și forța de caracter a echipei în fața adversității.

Accidentarea lui Barnabás Varga nu doar că a încheiat prematur turneul pentru el, dar a și evidențiat riscurile și pericolele pe care le întâmpină fotbaliștii pe teren. Coliziunea cu Angus Gunn a fost un memento dureros al vulnerabilităților fizice inerente sportului. În aceste momente, solidaritatea echipei și suportul medical adecvat sunt esențiale pentru recuperarea completă a jucătorului.

Incidentul de la Stuttgart va rămâne în memoria tuturor celor care l-au urmărit, atât pentru drama sa, cât și pentru demonstrația de curaj și unitate a echipei maghiare. Barnabás Varga a arătat spirit de luptă nu doar pe teren, ci și în fața unei accidentări severe. Întreaga comunitate fotbalistică îi urează însănătoșire grabnică și așteaptă cu nerăbdare să-l vadă din nou pe teren, sănătos și puternic.

În final, momentele dramatice de pe terenul de fotbal ne reamintesc de fragilitatea vieții și de importanța solidarității și a sprijinului reciproc în momentele de criză. Incidentul lui Barnabás Varga ne arată că, dincolo de competiție și rivalități, umanitatea și compasiunea sunt cele care ne unesc cu adevărat.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: