Redactia.ro
Home » Monden » Momente emoționante la concertul lui Jador: O fană izbucnește în lacrimi când află că artistul are probleme de sănătate. Ce i-a spus artistul FOTO

Momente emoționante la concertul lui Jador: O fană izbucnește în lacrimi când află că artistul are probleme de sănătate. Ce i-a spus artistul FOTO

GALERIE FOTO (2) jador
Momente emoționante la concertul lui Jador! O fană a izbucnit în lacrimi când a aflat că artistul are probleme de sănătate. Iată ce i-a spus artistul!

Momente emoționante la concertul lui Jador

Momente emoționante la concertul lui Jador! Un val de tristețe a cuprins mulțimea atunci când s-a aflat că artistul se confruntă cu probleme de sănătate. În mijlocul spectatorilor, o femeie a izbucnit în lacrimi la aflarea veștii, iar Jador a fost surprins în timp ce încerca să o consoleze și să-i șteargă lacrimile. Cu toate că starea lui era precară, artistul și-a încurajat fanii, asigurându-i că se descurcă:
„Sunt bine”, le-a transmis el cu emoție.

În urma acestui eveniment, Jador a luat decizia de a se retrage din lumea muzicii. Anunțul a fost făcut într-o seară de miercuri, pe data de 14 iunie. Înfruntând problemele de sănătate cu curaj, el a hotărât să pună punct carierei sale muzicale. Cu toate acestea, el a promis că va lansa piesele pe care le-a pregătit pentru anul 2023, ultima dintre ele fiind programată pentru luna decembrie.

Consultându-se cu managerul său și cu echipa cu care a colaborat de-a lungul timpului, Jador a ajuns la concluzia că sănătatea sa primează în fața carierei în muzică.

Vestea a adus îngrijorare fanilor săi

În urma anunțului tragic, mii de oameni au reacționat rapid și au transmis mesaje de încurajare și susținere pentru Jador. Cu toate acestea, detalii precise despre boala cu care se confruntă artistul nu au fost dezvăluite. Se știe doar că afecțiunea ar putea fi una ereditară, având în vedere că mama și tatăl său ar fi suferit de aceeași boală.

Cu ceva timp în urmă, Jador a dezvăluit că părinții săi au trecut prin momente dificile din cauza unei boli grave. Mama sa a luptat cu această afecțiune, iar tatăl său a fost afectat de același tip de boală. Deși se bănuiește că ar fi vorba de cancer de colon, nu se poate confirma cu certitudine natura bolii lui.

Cu toate acestea, Jador a reușit să aducă emoție și să transmită puterea sa de a înfrunta dificultățile, chiar și în aceste momente delicate. Fanii lui rămân alături de el în această perioadă dificilă, sperând că artistul se va însănătoși rapid și că se va putea întoarce pe scena muzicală în viitor.

Ce i-a spus Jador fanei care plângea

În conformitate cu promisiunea sa, Jador continuă să participe și să-și onoreze, pe cât posibil, concertele pe care le-a promis fanilor săi. Un moment cu totul emoționant a avut loc la ultimul eveniment de acest gen. O fană nu a putut să-și stăpânească emoțiile după ce a aflat că acesta suferă de o boală gravă.

Un internaut a reușit să surprindă momentul special în timpul concertului. Jador s-a îndreptat spre fana care plângea din cauza veștii triste pe care artistul a dezvăluit-o cu câteva zile în urmă. Acesta a discutat cu ea, iar apoi a șters cu grijă lacrimile de pe chipul ei.

„Sunt bine”, poate fi auzit Jador spunându-i fanei sale.

Imaginile au făcut înconjurul internetului!

„Dumnezeu zice să nu ne facem griji de ziua de mâine, că are el grijă de ea! Are el grijă de păsările cerului, dar de noi, pe care ne-a creat din iubire pură de lumină!”, este mesajul publicat de Jador pe rețelele sociale. 

@jadorImi voi obora cobtractele fara doar si poate!la superlativ!

♬ sunet original – Jador

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: