Redactia.ro
Home » Monden » Momentul exact în care s-a produs ruptura dintre Florin Piersic jr. şi tatăl său: „M-a șocat gestul”

Momentul exact în care s-a produs ruptura dintre Florin Piersic jr. şi tatăl său: „M-a șocat gestul”

Imagine rară cu fiica lui Florin Piersic Jr.

Florin Piersic Jr. a dezvăluit motivele care au dus la răcirea relației dintre el și tatăl său. Un gest al celebrului actor l-a dezamăgit pe fiu.

Atunci când a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Florin Piersic Jr. a atins un subiect sensibil: relaţia tensionată cu părintele său.

Ruptura s-a produs în 2004

Florin Piersic Jr. a spus că nu păstrează legătura cu tatăl său și că relația dintre ei s-a produs treptat de-a lungul timpului. Însă, ce a cântărit cel mai mult pentru actor a fost reacția pe care tatăl lui a avut-o în anul 2004.

unci, la premiera proiectului Fix Alert, nu l-a susținut așa cum și-a dorit, ba chiar a simțit că nu îi ia munca în serios. A fost dezamăgit și a simțit nevoia să se retragă, iar relația lor nu s-a reparat nici până în prezent.

Asta se întâmpla în 2004, totuși gestul nu pot să-l înțeleg pentru că există comparații. În 2004 nu aveam copii, acum am copii și îmi e foarte greu să înțeleg cum poți să îți lovești copilul. E greu de înțeles și aici intervine competiția de care vorbeam.

E adevărat că filmul Fix Alert nu este un produs perfect. E perfectibil și așa va rămâne. Nu mă așteptam ca el să fie în zona lui de interes. M-a șocat gestul, numai că l-am iertat. L-am iertat și eu rămân cu lucrurile bune”, a declarat Florin Piersic Jr.

Amintiri preţioase cu Florin Persic

Totuşi, juniorul păstrează şi aminitiri frumoase cu actorul care l-a interpretat pe „Mărgelatu”.

Aveam un robot telefonic și el vorbea cât voia. El fiind un vorbitor îmi vorbea și îmi spunea vrute și nevrute. Am mesajele acelea și am promis că le voi mai asculta când voi avea 80 de ani.

Am zis că dacă nu se vor demagnetiza casetele alea, le ascult la 80 de ani pentru că el nu va mai fi în viață, iar eu am să fiu un moș care ascultă ce spunea taică-su și râde. O să îmi scot proteza, o pun acolo și mă distrez. Alea sunt niște momente mișto pentru că atunci el avea putere de idol.

În toate mesajele alea se juca, vorbea tâmpenii, erau multe comentarii de ale lui și erau făcute haios doar pentru mine.

Nu asculta prea mult ce aveam de spus, dar știa că eu ascult și îl bucura lucrul acesta așa că îmi lăsa niște mesaje. În ziua de azi comunicarea nu mai există”, a mai remomerat Florin Piersic Jr.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: