Redactia.ro
Home » Știri » Momentul în care a luat foc localul nunții a doi tineri din Irak a fost filmat! Care a fost cauza tragediei în urma căreia 100 de oameni au murit

Momentul în care a luat foc localul nunții a doi tineri din Irak a fost filmat! Care a fost cauza tragediei în urma căreia 100 de oameni au murit

Săptămâna trecută a avut loc un incident major care avea să schimbe pentru totdeauna viețile a doi miri. În ziua în care ar fi trebuit să se bucure din plin de nunta lor, aceștia au pierdut aproape totul, fiind la un pas de a deceda. Au apărut primele date cu privire la motivele pentru care a luat foc localul.

Nunta din Irak de săptămâna trecută a atras atenția mapamondului, după ce mai bine de 100 de persoane au decedat, iar alte câteva zeci au fost rănite. Mirii sunt acum în doliu, după ce și-au condus pe ultimul drum mai mulți membrii ai familiei.

Cum a izbucnit incendiul, de fapt

Incendiul a izbucnit în timpul nunții care avea loc marți seara, în jurul orei 22:45. Se pare că primul dans al mirilor a fost momentul în care flăcările au fost observate pentru prima dată. Ancheta preliminară indică faptul că artificiile folosite pentru a marca acest moment special au fost sursa inițială a incendiului. Cu toate acestea, un martor ocular, pe nume Revan care este și mirele, susține că flăcările au apărut direct din tavan, lăsând loc la interpretări contradictorii.

În imaginile surprinse de mai multe camere se poate observa cum mirii dansează liniștiți în centrul sălii, iar artificiile care se aprind aproape de tavan nu fac decât dă încheie evenimentul într-o notă extrem de tragică.  Se poate observa cum bucăți întregi de material cad din tavan în timp ce invitații încep să alerge către ieșire.

Mirele susține, totuși, că de vină nu ar fi fost, de fapt, artificiile care au fost aprinse în timpul valsului. Bărbatul susține că un scurt circuit care ar fi avut loc în tavan ar fi fost cauza principală a incendiului.

„Mi-am apucat soția și am început să o târăsc. Am tot târât-o și am încercat să o scot pe la ieșirea din bucătărie. În timp ce oamenii fugeau, oamenii o călcau în picioare. Are picioarele rănite”, a declarat recent mirele.

Mirii sunt nevoiți să plece din satul în care locuiesc

În urma unui interviu pe care l-au acordat recent unui post de televiziune, mirii au menționat faptul că nu mai pot trăi în același sat, deoarece oamenii din jur îi condamnă pentru toate cele întâmplate. Deși ei se consideră nevinovați pentru tragedia care a avut loc în timpul nunții lor, vecinii, prietenii și rudele sunt de altă părere.

„Nu mai putem locui aici. Nu mai putem. Adică, de fiecare dată când încercăm să avem parte de puţină fericire, ni se întâmplă ceva tragic și ne distruge fericirea. Deci, cel mai bine este să plecăm. Este adevărat că stăm aici în fața voastră în viață. Dar în interior suntem morți. Suntem amorțiți. Suntem morți în sufletul nostru”, a spus Revan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: