Redactia.ro
Home » Monden » Momentul în care Brigitte este înjurată și amenințată de Florin Pastramă în mijlocul străzii. Martorii au vrut să cheme Poliția

Momentul în care Brigitte este înjurată și amenințată de Florin Pastramă în mijlocul străzii. Martorii au vrut să cheme Poliția

GALERIE FOTO (3) Momentul în care Brigitte este înjurată și amenințată de Florin Pastramă în mijlocul străzii.

Momentul în care Brigitte este înjurată și lovită de Florin Pastramă în mijlocul străzi. Brigitte Pastramă a anunțat în urmă cu două zile că divorțează de Florin Pastramă, după trei ani de căsnicie. Vedeta l-a acuzat pe soțul ei de violență fizică. Remaintim că bruneta a fost la un pas să fie bătută pe stradă de partenerul ei, chiar sub ochii oamenilor.

Momentul în care Brigitte este înjurată și amenințată de Florin Pastramă în mijlocul străzii. Martorii au vrut să cheme Poliția

Brigitte Pastramă a avut parte de un moment surprinzător, chiar în plină stradă. În urmă cu un an, bruneta a fost la un pas să fie bătută pe stradă de soțul ei, care i-a adresat un val de înjurături și amenințat-o chiar sub ochii martorilor. Se pare că acest lucru a fost picătura care a umplut paharul brunetei. Evenimentul s-a produs joi, în jurul prânzului, iar pe seară, Brigitte a anunțat că divorțează de Florin Pastramă. Conform imaginilor Cancan.ro, Florin pare să fi făcut o criză de nervi, iar la un moment dat încearcă să o prindă pe Brigitte.

Atunci este oprit de un bărbat care a asistat la întreaga scenă, iar Brigitte reușește să intre într-o clădire. După câteva zeci de secunde, vedeta iese agitată și dispare cu mașina ei. Brigitte Pastramă a anunțat seara, la petrecerea VIVA că s-a săturat să trăiască tot timpul în scandal. Cei doi divorțează după trei ani de căsnicie.

Brigitte, agresată de Florin Pastramă

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au îndrăgostit în timp ce se aflau în emisiunea Ferma, de la PRO TV. Când s-au întors acasă au decis să se căsătorească. Relația celor doi a fost presară de momente tensionate, iar unul dintre a șocat mai multă lume. În urmă cu ceva timp, bruneta a fost pusă la pământ de soțul ei și lovită. Cu toate că lucrurile păreau să funcționeze între ei, fosta soție a lui Ilie Năstase divorțează. „Am trăit trei ani în mocirlă, o să divorţăm la notar, nu avem de împărţit, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”

Vedeta a declarat că nu mai locuiește împreună cu partenerul ei și-i regretă anii pe care i-a petrecut alături de el. Brigitte a decis să pună capăt relatiei cu Florin, după ce acesta a fost agresiv cu ea în mai multe rânduri. „Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. De când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. (…) Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. (…) Am decis să merg mai departe singură”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru Antena Stars.

La evenimentul monden organizat în Capitală Brigitte a fost însotită de fiica ei, Sarah. Brigitte nu vrea să mai audă de soțul ei și este dezamăgită de el. „De exemplu, ieri mi s-a stricat frigiderul și au venit doi oameni să-l repare. M-au întrebat «Nu vă supărați, era făcătură episodul ăla în care vă târa prin parcare și vă bătea?». Și multă lume mă întreabă. Ce mi-a făcut fostul meu soț Ilie a făcut-o în ascuns… că m-a înșelat, dar să faci așa ceva ziua în amiaza mare, de atâtea ori și fără niciun regret. E cel mai urât lucru. Nu-i genul care să înșele, dar s-au întâmplat alte lucruri, care m-au făcut să opresc tot. (…) Florin nu mai are ce să caute în casa mea, în viața mea, niciunde. Florin nu mai există!”, a mai spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: