Redactia.ro
Home » Homepage » Momentul video al accidentului în care a murit medicul Cornel Petreanu. El i-ar fi zis soției însărcinate că se întoarce în 15 minute

Momentul video al accidentului în care a murit medicul Cornel Petreanu. El i-ar fi zis soției însărcinate că se întoarce în 15 minute

medic

Moartea medicului Cornel Petreanu a lăsat multe semne de întrebare, iar polițiștii urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul în care doctorul cercetat pentru luare de mită a decedat. Cornel Petreanu a murit în cursul zilei de duminică, 8 octombrie, într-un accident auto bizar, care a avut loc la ieșirea din Otopeni spre Ploiești.

Anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii în cazul medicului Cornel Petreanu

Medicul Cornel Petreanu a intrat, în cursul zilei de duminică, 8 octombrie, într-un cap de pod pe DN1, la ieșirea din Otopeni spre Ploiești. Șoseaua era perfect uscată, traficul nu era unul extrem de aglomerat, însă camerele de supraveghere indică faptul că medicul circula cu o viteză foarte mare și nu a încercat să redreseze mașină pentru a evita impactul. Ținând cont de acest aspect, anchetatorii nu exclud din calcul nici varianta sinuciderii.

„A venit dinspre București, a luat bordura și apoi capul de pod. Nicio frână, nimic, direct bubuitură și a rămas acul la 120. Când a venit ambulanța, l-au scos din mașină mort, nu mai aveau ce face”, a povestit un martor.

Conform surselor celor de la Observator, în cursul zilei de duminică medicul ar fi mers cu soția sa însărcinată la o biserică din Otopeni. La un moment dat, i-ar fi spus acesteia că va lipsi pentru o perioadă de 15 minute. S-a urcat la volanul mașinii sale și nu s-a mai întors niciodată pentru ca a fost victima teribilului accident.

„Eu cred că a fost un gest disperat, așa mă gândesc, că era o persoană extrem de echilibrată, iar faptul că dimineață intră, nu pare deloc… mda. Toată lumea, colegi de-ai lui, cu toții am rămas efectiv șocați de o astfel de veste”, a declarat o colegă de breaslă a celebrului medic.

Medicul Cornel Petreanu lucra la spitalul Marius Nasta și lua mită sume impresionante de la pacienți

Cornel Petreanu, cunoscut ca un reputat medic specialist în chirurgia toracică din România și profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie, a primit acuzația de luare de mită. La data de 20 septembrie, procurorii DNA l-au arestat pe doctorul Cornel Petreanu pentru acuzații serioase.

Ulterior, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și apoi plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. În timpul percheziției efectuate la locuința sa, anchetatorii au descoperit o sumă de 50.000 de euro. Acuzați că luau mită de la pacienţi ca să-i opereze, medicii Cristian Paleru şi Cornel Petreanu aveau salarii impresionante, care treceau de 2.500 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: