Redactia.ro
Home » Monden » Monica Anghel a trecut prin clipe cumplite. „Am avut o cumpănă mare. Era să mor”

Monica Anghel a trecut prin clipe cumplite. „Am avut o cumpănă mare. Era să mor”

Monica Anghel a trecut prin clipe cumplite. „Am avut o cumpănă mare. Era să mor”

Monica Anghel a fost la un pas de moarte, susținând că a trecut printr-o „cumpără mare” și că „era să moară”. Iată ce declarații a făcut aceasta și ce anume a determinat-o, de fapt, să slăbească considerabil.

Monica Anghel a trecut prin clipe cumplite. „Am avut o cumpănă mare. Era să mor”

În urmă cu ceva timp, Monica Anghel a fost la un pas să-și piardă viața după ce a suferit o operație greșită, despre care nu a vorbit pentru că medicul care a operat-o a murit între timp. O altă operație grea pe care a suferit-o a fost la coloană și în urma căreia a rămas cu o pareză de 98% pe piciorul drept. A urmat o recuperare timp de un an și jumătate.

„Am avut o cumpănă mare cu mulți ani în urmă. Era să mor atunci din cauza unei operații greșite. A și murit omul acela între timp, așa că mă abțin. Dar o altă cumpănă a fost operația pe coloană. Pentru că am intrat în operație de urgență, cum spuneam, am avut o pareză de 98% pe piciorul drept. Am făcut recuperare timp de un an și șase luni. Zi de zi, zi de zi”, a declarat Monica Anghel pentru VIVA.

Tot de atunci, vedeta a început să și slăbească și să-și schimbe stilul de viață, în timp ce mulți s-au întrebat dacă nu cumva a găsit elixirul tinereții. Monica Anghel a slăbit considerabil, în cele din urmă, apoi a adoptat un stil vestimentar foarte tineresc, care o prinde de minune.

„Foarte mulți au spus că mi-am tăiat stomacul. Nu, nu mi-am tăiat stomacul pentru că dacă aș fi făcut lucrul acesta, aș fi recunoscut lucrul acesta pentru că știți foarte bine că sunt un om foarte deschis și vorbesc despre tot. M-am operat pe coloană și mi-a spus domnul doctor Marius Catană, cel care m-a operat, că trebuie să slăbesc. Eu toată viața mea am fost grasă, nu am avut niciun fel de problemă cu aspectul meu fizic, mă plăceam și înainte, doar că din acel moment m-am gândit că trebuie să slăbesc și că sunt nevoită să slăbesc pentru a putea fi sănătoasă, pentru copilul meu, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru profesia mea, pentru tot”, povestea Monica Anghel la un moment dat, potrivit Spynews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: