Redactia.ro
Home » Monden » Monica Gabor a postat primele imagini după ce s-a despărțit de Mr. Pink. Unde se află vedeta acum

Monica Gabor a postat primele imagini după ce s-a despărțit de Mr. Pink. Unde se află vedeta acum

Monica Gabor a postat primele imagini după ce s-a despărțit de Mr. Pink. Unde se află vedeta acum

Monica Gabor pare să fi uitat complet de Mr. Pink! Vedeta a postat primele imagini după despărțirea de milionarul din SUA. 

Monica Gabor a postat primele imagini după ce s-a despărțit de Mr. Pink. Unde se află vedeta acum

Monica Gabor a apărut în atenția publicului în ultima perioadă, asta după ce au apărut zvonuri cum că ea și Mr Pink, milionarul alături de care își refăcuse viața în Statele Unite ale Americii, s-au despărțit. Aceasta nu a comentat nimic și nu a vrut să ducă și mai mult acest scandal, așa că a plecat să petreacă câteva momente de vis în Dubai, alături de sora ei, Ramona.

De asemenea, după ce s-a speculat că fosta soție a lui Irinel Columbeanu și Mr Pink s-au depărțit, aceasta a plecat mai întâi într-o vacanță în Mykonos cu sora ei Ramona Gabor, iar ulterior s-a întors în Dubai, acolo unde afacerista a primit-o cu brațele deschise pe sora ei din America.

Zilele petrecute alături de sora ei, dar și de alte persoane au ajutat-o pe vedetă să se liniștească și pare că a depășit cu brio momentul. Monica Gabor a postat recent pe contul ei de Instagram un filmuleț în care apare într-o rochie neagră, sexy, din catefiea, fiind accesorizată cu mai multe bijuterii strălucitoare și promovându-i parfumul surorii sale. Vedeta nu pare deloc afectată de despărțirea de Mr. Pink și pare că-i priește de minune vizita în Dubai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Gabor️️ (@monicagabor888)

De ce s-au despărțit, de fapt, Monica Gabor și Mr. Pink

Vestea că Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink, i-a surprins pe cei din anturajul ei. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a mutat în America în urmă cu mai bine de zece ani, având o relație cu afaceristul Mr. Pink. Deși relația lor părea perfectă și fără probleme, se pare că realitatea era, de fapt, alta. Prietenii Monicăi au povestit că șatenei nu i se permitea să facă ceva fără permisiunea iubitului ei. Mai mult, se pare că Monica Gabor ajunsese să facă cumpărături online, pentru că Mr. Pink nu voia să o lase să meargă în magazine, fiind monitorizată în permanență. „Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea”, a declarat unul dintre apropiații vedetei, pentru Playtech.ro.

Totodată, conform prietenilor acesteia, Mr. Pink nu o lăsa pe Monica să se întâlnească cu prietenii sau să vină în România. „Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, a mai spus același apropiat. Un moment șocant ar fi avut loc când mama acesteia a murit. Mr. Pink i-ar fi cerut Monicăi să filmeze înmormântarea pentru a-i urmări orice mișcare. „Moni a trebuit să-i facă live cu acest eveniment trist din viața ei. El a știut tot ce a făcut acolo”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: