Redactia.ro
Home » Monden » Monica Gabor, gest neașteptat pentru Irinel Columbeanu după lansarea cărții lui

Monica Gabor, gest neașteptat pentru Irinel Columbeanu după lansarea cărții lui

GALERIE FOTO (3)

Irinel Columbenau și-a lansat recent prima carte, iar reacțiile femeilor din viața sa de până acum nu au întârziat să apară. Printre acestea s-a numărat și Monica Gabor, care a făcut un gest neașteptat pentru fostul său partener. Chiar dacă numele său nu este încă pomenit în carte, a ales să-și exprime poziția față de această realizare a omului de afaceri.

Monica Gabor, gest neașteptat pentru Irinel Columbeanu după lansarea cărții lui

După exemplul fiicei sale, Monica Gabor și-a dorit să-și exprime susținerea față de fostul său soț. Cei doi au rămas în relații foarte bune după divorț, așadar are toate motivele să fie mândră de realizarea domnului Columbeanu și să-i fie alături.

Modelul a postat pe Instagram o fotografie în care promova cartea lui Irinel Columbeanu, recomandându-le urmăritorilor săi pe aceasta cale să o și achiziționeze. Cartea promite să prezinte viața omului de afaceri așa cum nimeni nu a mai văzut-o, cu eșecuri, reușite și povești de dragoste neașteptate.

Monica știe că în momentul în care celelalte volume ale cărții vor fi lansete, multe capitole îi vor fi dedicate ei și mariajului pe care l-a avut cu Irinel. Acest lucru nu pare să o deranjeze, semn că este dispusă să fie transparentă în ceea ca privește acest capitol din viața sa.

Monica Gabor i-a mulțumit public lui Irinel Columbeanu pentru ajutorul oferit

Legătura dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu este demnă de apreciat, mai ales că după divorț cei doi au avut mereu doar cuvinte de laudă să-și adreseze. Au ales s-o crească împreună pe micuța Irina, iar acest lucru a implicat mereu ca între ei să existe respect și înțelegere.

După ce a divorțat în urmă cu 10 ani, Monica încă vorbește cu admirație despre bărbatul care i-a fost alături la începutul carierei. A ținut chiar să-i mulțumească public pentru eforturile sale, semn că domnul Columbeanu va avea mereu un loc în sufletul fostei sale partenere.

„Sunt foarte fericită pentru viața pe care o am aici. Îl apreciez foarte mult pe omul din viața mea. Consider că mi-a adus multă schimbare în bine. Și pe omul care a fost în viața mea înainte. Și el m-a ajutat foarte mult și doar cu acești oameni am reușit să devin ceea ce sunt astăzi și le mulțumesc.”, a declarat Monica Gabor.

Sentimentele pare că sunt aceleași și din partea lui Irinel, care a ținut nu doar o dată să-și laude și să-și apere fosta soție. De-a lungul anilor s-a vehiculat că el a fost cel care a educat-o pe Monica Gabor și i-a oferit un drum în viață, însă adevărul este cu totul altul.

Monica a fost mereu o femeie deosebit de inteligentă, iar Irinel simte influența sa pozitivă asupra fiicei lor, care crește de câțiva ani alături de mama sa în SUA.

„Era o fată deja bine educată, nu tatăl meu a învățat-o limba română. Este un om deștept, mi-am dat seama din 2016, când am fost acolo. Această părere mi-o mențin și acum, uitându-mă la efectele acestei educații asupra fiicei mele”, a declarat Irinel Columbeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: