Redactia.ro
Home » Monden » Monica Odagiu, decizie șocantă după ce a accidentat mortal un bărbat. Mărturisiri dureroase: “Sunt în punctul în care…”

Monica Odagiu, decizie șocantă după ce a accidentat mortal un bărbat. Mărturisiri dureroase: “Sunt în punctul în care…”

Monica Odagiu traversează cea mai grea perioadă a vieții sale. Actrița este, în continuare, în stare de șoc, după ce a accidentat mortal un bărbat de doar 33 de ani. La trei săptămâni de la incident, a făcut mărturisiri care au șocat pe toată lumea.

Monica Odagiu, decizie de ultim moment

Monica Odagiu a avut parte de cea mai grea experiență a vieții sale. Actrița a lovit mortal un bărbat, iar de atunci s-a schimbat totul. A suferit mult și încă este marcată de cele întâmplate, dar și-a făcut curajul de a vorbi despre ce s-a petrecut și despre cum se simte acum, când timpul a mai trecut.

Printr-un mesaj pe rețelele de socializare, Monica a mărturisit că perioada aceasta este foarte dificilă, dar a reușit să treacă peste toate cu ajutorul oamenilor din viața ei, care au încurajat-o și nu au lăsat-o baltă nicio clipă.

Actrița mărturisește că a mers la terapie și ședințele au făcut-o să capete încredere în ea. Simte că a ajuns în punctul în care lucrurile s-au mai așezat pentru ea și spune că ar fi cazul să revină pe scenă, acolo unde totul capătă un sens.

„Este una dintre cele mai grele perioade trăite de mine până acum și dacă nu aș fi avut alături atât de mulți oameni minunați, cărora nu contenesc să le mulțumesc, ar fi fost și mai grea. Am considerat mai mult decât necesară o pauză de la întreaga mea activitate în săptămânile acestea, iar acum, datorită terapiei și susținerii necondiționate, sunt în punctul în care am reușit să mă pun la loc cât să mă pot întoarce pe scenă la ceea ce iubesc, la meseria mea”, a scris Monica Odagiu, pe Instagram.

Actrița a mărturisit, imediat după accident, că nu s-a gândit niciodată că ar putea trece prin așa ceva. În acele clipe de disperare spunea că nu va putea găsi calea spre vindecare și nu va gestiona situația cum trebuie, dar a fost puternică și s-a repus pe picioare.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: