Redactia.ro
Home » Stil de viață » Monica Pop, avertizare legată de leacurile băbești. Ce trebuie să nu facă românii atunci când au probleme cu vederea

Monica Pop, avertizare legată de leacurile băbești. Ce trebuie să nu facă românii atunci când au probleme cu vederea

Monica Pop a ținut să transmită un mesaj, pentru românii care încă cred în leacurile băbești. Medicul oftalmolog susține că acestea nu sunt bune pentru ochi, ba chiar te pot lăsa fără vedere. Iată sfaturile oferite de specialistă!

Avertizarea făcută de Monica Pop

Monica Pop a explicat pas cu pas de ce nu sunt bune leacurile băbești pentru vedere. Medicul oftalmolog susține că aceste ”leacuri” pot afecta grav ochii, ba chiar te pot lăsa fără vedere. Monica Pop a transmis că diferite soluții, ceaiuri de orice fel sau cremele nu trebuie foloste niciodată atunci când vine vorba de ochi. De altfel, un alt sfat important este acela că așa-zisele tratamente cu miere nu sunt deloc bune pentru ochi. Se pare că acestea  pot duce foarte repede la opacifierea corneei și chiar pierderea vederii.

Sfaturile date de Monica Pop

Va rog, pe toti cei care cititi aceasta avertizare, dati mai departe pt a preveni o eventuala nenorocire! Asa-zisul “tratament”al ochilor cu plante, ceaiuri, miere, lapte, comprese, alifii ne-oftalmice, orice substante, de orice fel, care nu sunt medicamente speciale oftalmologice, poate genera afectiuni foarte grave, mergând până la pierderea vederii! Nici legume sau sucurile lor, nici ceaiuri de orice fel (de musetel, cu atât mai putin), nici creme, solutii, NU, NICIODATA LA OCHI!! Una din cele mai periculoase asa-zise tratamente este cel cu MIERE, aceasta putind duce urgent la opacifierea corneei si la pierderea vederii!

In optica ultimelor discutii, insist asupra acestor aspecte si va rog sa transmiteti tuturor cunoscutilor dumneavoastra. Gasiti pe acest blog sfaturi si tratamente pentru majoritatea afectiunilor pentru care unele persoane cu o cultura medicala precara apeleaza din pacate la astfel de leacuri (imperforatia de canal la nou-nascut, conjunctivite, orgelet/ulcior, salazion etc). De principiu, nici ceaiurile (de baut), capsulele sau alte suplimente vandute ca ajutatoare pentru ochi sau vedere nu au de cele mai multe ori vreun efect in sfera oftalmologica”, este mesajul transmis pe blogul Monicăi Pop.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: