Redactia.ro
Home » Știri » Monica Pop nu menajează pe nimeni! Cine e vinovatul pentru creșterea numărului de cazuri COVID în România

Monica Pop nu menajează pe nimeni! Cine e vinovatul pentru creșterea numărului de cazuri COVID în România

Monica Pop, medic oftalmolog român, vorbește despre creșterea cazurilor de COVID din ultima perioadă. Medicul vorbește despre cine este vinovat pentru creșterea constantă a cazurilor de COVID-19.

 

Monica Pop este indignată de noile restricții

 

Medicul Monica Pop nu a ezitat să își exprime părerea la ultimele evenimente. Ca urmare a reimpunerii restricțiilor pe fondul creșterii constante a cazurilor de COVID-19, medicul duce o luptă cu autoritățile.

Medicul oftalmolog este cunoscut prin modul în care reacționează la diferitele probleme ale țării. Într-un mesaj postat recent, Monica Pop își exprimă dezacordul cu privire la noile măsuri de restricție impuse de autorități.

Monica Pop, managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală, consideră că explozia de cazuri de coronavirus nu se datorează restaurantelor, teatrelor și cinematografelor. Mai mult, este indignată cu privire la ultimele decizii impuse de autorități. ,,ALEGERI ” VINOVATE”…! NU TEATRELE , nici RESTAURANTELE CI ALEGERILE – NEAMÎNATE ȘI NICI macar EȘALONATE pe 2 ZILE DESI ERA RISC Major- SÎNT ” VINOVATE” DE NUMĂRUL MARE DE INFECTII!”, a scris mediucl oftalmolog pe pagina de Facebook.

 

Ce mesaj a postat medicul la adresa autorităților

 

 

Monica Pop declară că alegerile locale sunt vinovate pentru explozia de cazuri de COVID-19. ,,SE DORESTE ABATEREA ATENTIEI?! Dacă autoritătile nu au tinut cont de risc si de previziunile specialistilor, oamenii ce să mai înțeleagă? La teatru ,clar, se respecta cel mai serios purtarea măstii si distantarea! Și atunci? Alegerile nu le-ati aminat, cu tot riscul, dar închideti teatrele? La alegeri ati avut incredere (sau DOAR INTERES) in oameni si la teatru NU?!”, a mai adăugat medicul. Monica PoP învinovățește și autorităților, argumentând că alegerile ar fi putut fi avea loc în două zile pentru a evit aglomerațiile din sălile de vot.

Medicul oftalmolog este de părere că oamenii ar fi trebuit să asculte recomandările ministrului Nelu Tătaru până acum, pentru a fi evitată situația actuală.

Potrivit ultimului bilanț, în România, avem un nou vârf de infectări. Potrivit autorităților, avem 3.130 de cazuri noi în ultimele 24 de ore. Până astăzi, 8 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 145.700 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).  113.112  pacienți au fost declarați vindecați. Pe de altă parte, până astăzi, 5.247 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: