Redactia.ro
Home » Sport » Monica Roșu a devenit mămică! Ce i-au transmis fostele colege

Monica Roșu a devenit mămică! Ce i-au transmis fostele colege

GALERIE FOTO (5) Monica Roșu, Monica Roșu a născut, gimnastă, catalina ponor,

Monica Roşu, a anunțat că a devenit mămică pe 8 februarie. Fosta mare gimnastă, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Atena a născut o fetiță.

Fericitul anunț a fost făcut chiar de Monica Roșu (34 de ani).

„Ziua de ieri mi-a adus cea mai prețioasă medalie!”, a scris campioana pe pagina sa de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Monica Roșu (@monicarosuofficial)

Imediat fostele sale colege și prietene, Cătălina Ponor, Larisa Iordache şi Diana Bulimar i-au scris mesaje și au felicitat-o.
Monica Roșu și iubitul ei, Vlad trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de opt ani de zile. Fosta gimnasta a primit inelul de logodnă în anul 2018, dar nunta a fost amânată.

“În pofida greutăților aduse de anul 2020, ultimele luni au fost ca un vis pentru mine și sunt foarte fericită să împărtășesc cu voi veștile bune. Eu și familia mea abia așteptăm să cunoaștem mica noastră comoară din burtică și suntem extrem de recunoscători pentru așa o binecuvantare.”, a fost mesajul transmis de Monica Roșu, pe Facebook înainte de a naște.

Cine este Monica Roșu

Monica a intrat în sala de gimnastică la vârsta de patru ani și s-a antrenat în primii ani la CSS Bacău. A fost apoi selecționată în echipa de junioare a României.
Primul turneu de gimnastică la care a participat a fost cel de la Charleroi, una dintre competițiile internaționale majore pentru junioare în anul 2000. Pentru că era accidentată, performanțele sale nu au fost tocmai bune. Un an mai târziu a concurat în olanda și Slovacia. A făcut impresie foarte bună, așa a ajuns la lotul național de la Deva. În anul 2002 a făcut parte din echipa României la Campionatele Europene pentru Juniori, unde a câștigat medaliile de bronz la sărituri și sol.
În următorii doi ani a dobândit mai multă experiență, participând la câteva competiții naționale și internaționale. A concurat la Campionatele Mondiale din 2003 de la Anaheim, unde a câștigat medalia de bronz cu echipa și se plasează pe locul patru la sărituri.
Cel mai bun moment al carierei a fost în 2004, la Olimpiada de la Atena.
Atunci, a făcut parte din echipa României care a reușit să își apere titlul olimpic. Monica a fost cea mai puternică concurentă la sărituri, reușind să câștige medalia de aur în finalele pe aparate. A participat și la Campionatele Europene de Gimnastică din 2004, de la Amsterdam unde a câștigat medalia de aur la sărituri. În 2005 a decis să se retragă din cauza unei accidentări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: