Redactia.ro
Home » Sport » Mesajele primite de Sandra Izbașa, după ce a anunțat că se mărită

Mesajele primite de Sandra Izbașa, după ce a anunțat că se mărită

Sandra Izbașa, nuntă, campioana olimpica

Sandra Izbaşa a anunțat de Crăciun că a fost cerută în căsătorie. Fosta gimnastă a primit sute de mesaje din lumea sportului dar și de la fani.

În ziua de Crăciun, fosta campioană a spus „Da”. A decis să se mărite cu iubitul său, Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Jr.. Sandra Izbaşa a făcut anunțul pe rețelele de socializare și de atunci a primit sute de mesaje și mii de like-uri. Printre primele persoane care au felicitat-o a fost Nadia Comăneci.

„Felicitări!”, a fost mesajul transmis de Nadia Comăneci.

„AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA”, a spus Diana Bulimar.

„Felicitari!”, a postat Larisa Iordache.

„Felicitaaaaarrrriiiii!!!!!! Sa fie intr-un ceas bun”, a scris Cătălina Ponor.

„Felicitări „, a fost mesajul lui Marian Drăgulescu.

„Felicitari!”, a postat Larisa Iordache.

„Yuhuuu!!! Ce veste frumoasa.Felicitari!!!♥♥”, a scris Monica Roşu.

Sandra și Răzvan au ales nașii

Una dintre cele mai bune prietene a Sandrei, Ana Baniciu va fi nașa cuplului. Aceasta este cântăreață și este fiina solistului Mircea Baniciu.

„Pregătită să fiu prima dată nașă! Vă iubesc!♥”, a scris cântăreața, pe instagram.

Dubla campioană olimpică a început relația cu Răzvan Bănică, anul acesta. După ce s-a retras din activitate, fosta gimnastă, în vârstă de 30 de ani a început să fie văzută la evenimente mondene din ce în ce mai des. Logodnicul Sandrei este actor la teatrul Nottara și cochetează și cu muzica. Este absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie și a jucat în mai multe producții TV. Pentru ani buni, campioana olimpică a avut o relație cu dansatorul Petrișor Ruge.
Sandra Izbașa este una dintre cele mai cunoscute gimnaste. Începând cu anul 2006, la competiții de mare anvergură, europene, mondiale, respectiv la Jocurile Olimpice de vară din 2008 și la Jocurile Olimpice de vară din 2012 de la Londra, unde a fost medaliată cu aur la sărituri.
În concursul pe echipe de la Jocurile Olimpice din 2008, Sandra Izbașa a obținut medalia olimpică de bronz alături de Gabriela Drăgoi, Steliana Nistor și Anamaria Tămârjan. În evoluția pe aparate, Izbașa a obținut medalia de aur la sol.
Sandra Izbașa a optat pentru cariera militară, în mai 2013 fiind înaintată la gradul de locotenent prin ordin al ministrului Ministerului Apărării Naționale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: