Redactia.ro
Home » Monden » Monica Tatoiu, despre femeile care au încercat să-i destrame căsniciile. Afacerista a trecut prin momente dificile

Monica Tatoiu, despre femeile care au încercat să-i destrame căsniciile. Afacerista a trecut prin momente dificile

GALERIE FOTO (4) Monica Tatoiu slăbește 1 kg pe zi cu Dieta Balerinei. Cum poți ține și tu dieta minune

Monica Tatoiu, despre femeile care au încercat să-i destrame căsniciile. Afacerista se află la a treia căsnicie după ce, norocul nu i-a surâs în primele mariaje. Recent, Monica Tatoiu a spus care este secretul unei relații de 34 de ani, dar și cum au încercat multe femei să-i distrugă căsniciile.

Monica Tatoiu, despre femeile care au încercat să-i destrame căsniciile. Afacerista a trecut prin momente dificile

Monica Tatoiu, despre femeile care au încercat să-i destrame căsniciile. De-a lungul anilor a reușit să aibă succes în afaceri, dar pe plan sentimental, Monica Tatoiu s-a confruntat cu situații complicate. Ajunsă la vârsta de 65 de ani, Monica Tatoiu se poate declara o femeie împlinită. Aceasta se află la a treia căsătorie după ce, primele mariaje nu au funcționat.

Este căsătorită de 34 de ani cu Victor Tatoiu, reușind să le facă față tuturor provocărilor întâmpinate de-a lungul relației. Recent, Monica Tatoiu a vorbit despre greșelile pe care le-a făcut în trecut, dar și care este secretul unei căsnicii de durată. În urma celor două căsnicii eșuate, afacerista a învățat mai multe lucruri importante. A recunoscut că mai multe femei au încercat să îi destrame relațiile anterioare, mulțumindu-le acestora pentru că așa a reușit să descopere adevărata față a bărbaților de lângă ea. „Au fost alte femei. Le mulțumesc, pentru că așa am ajuns la a treia căsnicie. Nu mi-a căzut bine atunci, dar, privind în urmă, știu că aș fi fost nefericită lângă acei bărbați.Nu tot ceea ce ne dorim la un moment este bine pentru noi. Dumnezeu știe mai bine încotro să ne îndrepte. Soțul meu ales de Doamne Doamne nu înșală, dar asta nu înseamnă că nu are alte defecte care compensează deficitul.”, a declarat Monica Tatoiu pentru Ciao.ro.

Fosta afaceristă s-a căsătorit prima dată la 22 de ani, dar mariajul nu a durat. Tatoiu a spus că prima căsnicie a fost mai mult un pariu între ea și tatăl ei. „În 1977, în septembrie, tatăl meu mi-a spus că nu o să mă ia nimeni că sunt o pacoste la casa omului şi că eu nu o să am statutul social pe care ar trebui să-l am datorită apartenenţei familiei. Atunci am făcut un pariu şi i-am spus că pe 24 septembrie o să mă căsătoresc cu un asistent universitar care aparţinea unei generaţii de boieri, de altfel pariu pe care nu sfătuiesc pe nimeni să-l facă pentru că se poate întoarce împotriva ta”, a spus Monica Tatoiu.

Secretul căsniciei cu actualul soț

Monica Tatoiu și actualul soț au împlinit 34 de ani de căsnicie, declarându-se norocoasă pentru că, în sfârșit, și-a găsit sufletul pereche. Potrivit acesteia, secretul unei căsnicii de durată este implicarea ambilor parteneri în mod egal și existența unor lucruri comune. „Este a treia căsnicie.Durează de 34 de ani. După ce am învățat ce înseamnă. Căsnicia este un contract. Cu drepturi și obligații asumate de ambele părți. Condiția necesară, nu suficientă, este compatibilitatea sexuală și cea de valori asumate în urma educației și apartenenței la grup cu valori de viață asumate.„, a mai spus afacerista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: