Redactia.ro
Home » Monden » Monica Tatoiu, premoniție înainte să afle de tragedia din Egipt. Ce decizie a luat imediat după

Monica Tatoiu, premoniție înainte să afle de tragedia din Egipt. Ce decizie a luat imediat după

Monica Tatoiu, premoniție înainte ca românca din Egipt să moară

Monica Tatoiu a făcut câteva dezvăluiri la o emisiune televizată. Ea a vorbit despre o premoniție pe care ar fi avut-o cu 12 ore înainte să afle de tragedia din Egipt, acolo unde două femei, printre care și o româncă, au murit ucise de rechini. Totodată, Tatoiu a luat o decizie imediat cum a aflat despre întâmplarea tragică.

Monica Tatoiu, premoniție înainte să afle că o româncă a fost ucisă de rechin în Egipt. Ce decizie a luat imediat după

Chiar dacă iubește să călătorească și a ajung în multe destinații de vis, femeia de afaceri a fost nevoită să ia o astfel de hotărâre, mai ales dacă pui lucrurile în contextul tragediei recente din Egipt. Monica Tatoiu a decis să își anuleze vacanța în această țară, acolo unde ar fi vrut să petreacă o parte din timpul ei liber. Ea se teme că s-ar putea întâmpla ceva rău. De curând, două femei, printre care și o româncă de 44 de ani din județul Suceava, au murit ucise de rechini în Egipt.

Totodată, Monica Tatoiu a mărturisit că a avut o premoniție chiar înainte să afle ce s-a întâmplat, făcând referire la o experiență pe care a trăit-o în urmă cu mai mulți ani.

„Cu 12 ore înainte să aflu de tragedia respectivă, am citit ce s-a întâmplat cu vasul acela cu oi care s-a scufundat în apropiere de plajă. Am mai avut o experienţă similară acum 12 ani la San Luis. O fabrică care producea conserve din peşte a deversat în mare reziduri din peşte cu sânge și s-a produs acelasi lucru. Atac la surferi și la cei care făceau snorkeling. Rechinii din zona Caraibe nu sunt aşa agresivi ca cei din Oceanul Indian”, a spus Monica Tatoiu, într-o intervenție televizată la România TV.

Tot ea a ținut să îi sfătuiască pe turiști să nu intre singuri în apă, mai ales în zone necunoscute.

„Poți să faci stop cardiac. Poate să-ți alunece piciorul pe ceva, poate să te înțepe un pește. Fiul meu, în Singapore, s-a scufundat cu niște pești. Și după l-am dus la spital, i s-a umflat un braț și era suspect de embolie”, a mai precizat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: