Redactia.ro
Home » Știri » “Monstrul din Caracal” a încercat să impresioneze tribunalul. De ce a plâns Gheorghe Dincă în fața mamei Luizei

“Monstrul din Caracal” a încercat să impresioneze tribunalul. De ce a plâns Gheorghe Dincă în fața mamei Luizei

Cazul Caracal

Cazul Caracal. Mama Luizei Melencu și mama Alexandrei Măceșanu au stat față în față cu cel care spune că le-ar fi ucis pe cele două fete dispărute la jumătatea anului trecut. Se pare că emoțiile l-au copleșit și Gherghe Dincă ar fi început să plângă în fața celor două femei disperate să-și găsească fetele.

“Monstrul din Caracal” a încercat să impresioneze tribunalul. De ce a plâns Gheorghe Dincă în fața mamei Luizei

Monica Melencu și Tudorița Măceșanu au mers, miercuri, în sala de judecată, unde au stat față în față cu Gheorghe Dincă, bărbatul care le-a răpit fetele anul trecut.

La ieșirea din sala de judecată, mama Luizei Melencu a declarat că s-a apropiat de Dincă, și i-a spus câteva cuvinte. Potrivit acesteia, bărbatul în vârstă de 67 de ani ar fi izbucnit în plâns. ”M-am apropiat și l-am întrebat dacă e părinte să se uite în ochii mei și să spună ce s-a întâmplat. Prima dată nu a reacționat, dar acum a început să plângă. S-a uitat la mine, în ochii mei.

A început să plângă și a zis că nu vorbește cu copiii lui și a spus că se uită la noi cum îl acuzăm. Noi nu l-am acuzat niciodată pentru că știm că nu el le-a omorât pe fete.”, a spus mama Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă a declarat că nu le-a ucis pe cele două fete

Alexandru Cumpănașu a scris pe pagina sa de Facebook, că Gheorghe Dincă a declarat, că nu le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandru Măceșanu.

NU am omorât pe nici o fată!”, “NU a curs o picătură de sânge în casa mea”, Dacă spun mai multe acum vor cădea scaune multe” și “Anumiți politiști și procurori m-au bătut și amenințat să declar toate minciunile”, ar fi spus Gheorghe Dincă.

În urmă cu câteva zile, mama Luizei a publicat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook. Aceasta speră cu tărie că fiica ei va intra într-o zi pe poartă, teafără și nevătămată.

Să știi că oriunde ai fi tu, mami, voi lupta cât am să pot pentru tine. Știu că este greu, dar vom lupta și avem aceeași speranță că te vom strânge în brațe iar. Doamne, ascultă-mi ruga și adu-mi copilul acasă. Doamne, ajut-o, oriunde ar fi”, a scris femeia, pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: