Redactia.ro
Home » Monden » Motiv de bucurie în familia Clejanilor. Fulgy se va reîntoarce pe micile ecrane

Motiv de bucurie în familia Clejanilor. Fulgy se va reîntoarce pe micile ecrane

GALERIE FOTO (2) Ionita de la Clejani, batut de fiu

Motiv de bucurie în familia Clejanilor. După scandalul în care a fost implicat zile la rând, Fulgy de la Clejani a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie “​Profesor Doctor Alexandru Obregia” din București pentru a se recupera. După aproape două săptămâni, Viorica de la Clejani a anunțat că fiul ei se va întoarce pe micile ecrane. De asemenea, artista le-a trimis un mesaj acid celor care au vorbit urât despre fiul ei.

Motiv de bucurie în familia Clejanilor. Fulgy se va reîntoarce pe micile ecrane

Motiv de bucurie în familia Clejanilor. Ioniță și Viorica de la Clejani au trecut prin momente dificile după ce fiul lor, Fulgy, a fost implicat în mai multe scandaluri. Viorica de la Clejani a postat recent un clip video în timp ce făcea turul apartamentului pe care Fulgy și l-a cumpărat anul acesta. În acest timp, artista a declarat că fiul ei urmează să se întoarcă acasă, dar și în fața micilor ecrane. Potrivit acesteia, artistul se recuperează și răspunde foarte bine la tratament. “Ei, și acum să începem! Bucătăria… Apartamentul lui Fulgy, pentru că urmează să reapară pe micile ecrane. Mami s-a ocupat să facă curățenie, da, da, da… Uite așa, am făcut curat în baie… Ia să vedem… Să aprindem becul frumos în dormitor. Foarte frumos! Super!”, a spus Viorica de la CLejani.

Totodată, la finalul clipului, Viorica de la Clejani le-a transmis un mesaj celor care l-au judecat pe Fulgy. “Deci, în curând, pe micile ecrane apare. Unde e?! Că mie mi-e dor de TikTok-urile lui și de toate filmările lui. Că n-a făcut rău nimănui, doar a satisfăcut poftele proștilor, să zic așa…”.

Fulgy si Viorica

Ioniță de la Clejani, despre situația fiului său

În urma crizelor de nervi pe care fiul lui le-a avut atât în mediul online, cât și la el acasă, Ioniță de la Clejani a decis să recurgă la un gest șocant. Artistul s-a decis să distrugă interfonul pentru a se asigura că lumea nu îl va mai deranja și le-a transmis un mesaj internauților. „Dragiilor, aveți grijă de copiii dumneavoastră, nu credeți toți oamenii care vin spre dumneavoastră… Spre noi vin. Eu am rupt interfonul și l-am băgat în coșul de gunoi. Știți de ce nu mai am interfon? Pentru că vin fel și fel de oameni la poarta mea. Am acceptat să vină televiziunile acasă, asta e, mi-am asumat…Mi-am rupt interfonul și l-am băgat în gunoi ca să nu mai fim sunați. Nu toată lumea care te pupă… unii îți lasă venin și sunt numai pe interes. Aveți grijă de copii, decât să scrieți mesaje rele este mult mai bine să faceți niște povețe, niște sfaturi… E ușor să faci un rău, binele se face greu.”, a declarat Ioniță de la Clejani în cadrul unei emisiuni.

El și soția sa au fost invitați în diferite emisiuni pentru a promova noua piesă în colaborare cu artistul Connect-r, dar nu au scăpat de întrebările inconfortabile despre fiul lor. Viorica de la Clejani nu a mai suportat și a răbufnit în direct. „Fulgy a răspuns jagardelelor și mediocrilor. Să le fie țărâna ușoară! E o dușmănie virală acum, se ceartă care e mai frumoasă, mai deșteaptă! O să cunoască o fată să-l potolească, cum l-am potolit și eu pe Ioniță. Ioniță era prea moleșit, era după fusta lui mă-sa. L-am scuturat nițel și uite ce om e. Eu nu am nici o vină ca părinte, i-am dus la școli, la meditații.

Mi-am oprit cariera ca să-i alăptez! După 18 ani, Fulgy nu mai e copilul meu! Primesc mesaje de condoleanțe că îmi pare rău s-a dus! La un an și patru luni, Fulgy a fost opărit cu ceai fierbinte! Vreau să-l îndrept, să-l aduc pe calea cea bună, să se însoare, să facă copii. Nu am cum să mă mai apropii eu de Fulgy acum, pentru că s-a făcut mare, are alte persoane lângă el.”, a zis Viorica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: