Redactia.ro
Home » Monden » Motivul despărțirii dintre Mihai Mitoșeru și Noemi! Mama prezentatorului a spus totul: ”Ea nu s-a tratat”

Motivul despărțirii dintre Mihai Mitoșeru și Noemi! Mama prezentatorului a spus totul: ”Ea nu s-a tratat”

GALERIE FOTO (2) Motivul despărțirii dintre Mihai Mitoșeru și Noemi! Mama prezentatorului a spus totul: ”Ea nu s-a tratat”

Mama lui Mihai Mitoșeru a făcut o serie de dezvăluiri despre fosta căsnicie a fiului său. Care este motivul despărțirii dintre Mihai Mitoșeru și Noemi?

Motivul despărțirii dintre Mihai Mitoșeru și Noemi! Mama prezentatorului a spus totul

Mihai Mitoșeru și Noemi s-au iubit timp de 13 ani, însă relația dintre ei s-a consumat și au ales să se despartă, lăsându-i pe mulți să se întrebe care a fost motivul. Deși Mihai dezvăluie că ar fi la început de relație cu o altă fată, mama acestuia, Camelia Mitoșeru, încă speră ca fosta sa noră să revină în familie, chiar dacă de la separarea cuplului au trecut deja doi ani de zile.

Mihai Mitoșeru a recunoscut că perioada în care a stat singur l-a afectat destul de mult și că încă nu se simte pregătit să înceapă imediat o relație. Mihai Mitoșeru a povestit cum i-a explicat femeii că s-a speriat de calitățile sale, motiv pentru care i-a cerut o pauză.

”Am vorbit cu niște fete la telefon când eram în izolare, normal că am vorbit. Am cunoscut o fată și fata e ok, chiar e prea ok și mă sperie, pentru că anul ăsta m-am obișnuit și eu să fiu singur. I-am zis de 4 zile lasă-mă un pic în pace că m-am speriat. Tu ești prea ok și eu sunt nebun. Lasă-mă în nebunia mea”, povestea prezentatorul de televiziune, în cadrul unei emisiuni.

Mama prezentatorului a contrazis însă declarațiile făcute de fiul său. Camelia a vorbit în exclusivitate pentru playtech.ro despre motivul real pentru care fiul său și fosta noră s-au despărțit. Astfel, mama lui Mitoșeru a recunoscut că încă păstrează legătura cu Noemi, pe care o consideră potrivită pentru fiul său.

”Mihai nu are nicio iubită! Este doar o prietenă acea fată nimic mai mult. Știu că încă ține la Noemi, este foarte atent cu ea, să nu o deranjeze cu ceva anume. De când au divorțat, de doi ani, Noemi a mai trecut pe la mine, am stat amândouă de vorbă, ne-am mai auzit și la telefon. Eu nu știu de ce au divorțat? Mi-aș dori tare mult să se împace că îmi este dragă de ea, îmi place. Nu mă bag, este decizia lor, nu m-am băgat niciodată în problemele lor, dar eu aș vrea ca amândoi să revină la sentimente bune. Cred că s-au despărțit pentru că Noemi a făcut o depresie când a murit tatăl său și nu s-a tratat, nu a fost la un terapeut. Ea spunea atunci că nu, nu este adevărat acest lucru, că nu din cauză că tatăl său ce a murit s-a despărțit de Mihai, dar eu așa cred”, a mărturisit Camelia, mama lui Mitoșeru, pentru playtech.ro.

Divorțul dintre Mihai Mitoșeru și Noemi a șocat pe toată lumea

Anunțul că Mihai și Noemi divorțează a fost făcut chiar de către prezentatorul TV, care susținea la acea vreme că el și soția sa au avut un motiv comun pentru care au decis separarea. Motivul despărțirii celor doi soți ar fi fost marcat de comoditatea și obișnuința datorate unei relații atât de lungi, aspecte care au dăunat cuplului.

Motivul despărțirii dintre Mihai Mitoșeru și Noemi! Mama prezentatorului a spus totul: ”Ea nu s-a tratat”

”Toată lumea încearcă sa găsească un motiv real al despărțirii noastre. Asta facem și noi doi de trei luni! Din păcate nu am plecat cu alta, nu a fost ea cu altul, nu ne-am bătut, nu avem “mobila” de împărțit! La noi (după 13 ani!) a intervenit ce e cel mai rău: obișnuința! Și nu am știut sa facem ceva sa trecem peste! Nu cred ca e bine sa trăim din inerție, nu avem copii care sa ne țină împreuna, meritam sa nu pierdem nici măcar o zi in care sa putem sa fim Fericiți! Împreuna sau separat! De data asta am hotărât amândoi sa încercam separat! Sper din toată inima mea ca Noemi sa fie și mai fericita decât a fost in ultimii 13 ani si știu ca si ea îmi dorește la fel. Vă mulțumesc tuturor pentru faptul ca sunteți lângă noi”, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook în urmă cu mai mult timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: