Redactia.ro
Home » Sport » Motivul halucinant pentru care Gigi Becali nu vrea să preia rolul de antrenor FCSB

Motivul halucinant pentru care Gigi Becali nu vrea să preia rolul de antrenor FCSB

Motivul halucinant pentru care Gigi Becali nu vrea să rolul de antrenor FCSB

După ce FCSB-ul a pierdut în fața Voluntariului Gigi Becali nu s-a mai putut abține și a răbufnit. Acesta a invocat un motiv cu totul halucinant atunci când a fost întrebat de ce nu vrea să rolul de antrenor FCSB.

Gigi Becali a discutat și despre situația delicată în care se află FCSB

„Dacă nu pun alt antrenor, rămâne Vergil Andronache. Vă spun un singur lucru. Eu sunt vinovat de dragoste, că iubesc prea mult oamenii, dar nu m-am așteptat că o să aveți atâta obrăznicie să mă judecați pe mine la 60 de ani.„, a spus el la postul de televiziune.

Moderatul Dan Filoti a încercat să calmeze spiritele. „Nu vă judec pe dumneavoastră, Gigi Becali, vorbesc despre echipă, unde e un haos total.”

Motivul halucinant pentru care Gigi Becali nu vrea să preia rolul de antrenor FCSB

Aflat în platoul de televiziune, Ilie Dumitrescu s-a implicat și el în discuție. „Nu poți să spui că-ți asumi că ai trei înfrângeri. Nu e o strategie ok. Poți rata titlul”, i-a atras atenția lui Becali.

Reacția acestuia nu a întârziat să apară. „Și care e problema? Ratez titlul, asta e. Nu mă mai deranjați, că fac ce vreau eu”.

Gigi Becali a explicat și de ce nu vrea să preia el rolul de antrenor al FCSB

„Nu te deranjăm să te tragă cineva la răspundere. Te deranjăm pentru că echipa asta încă mai are milioane de suporteri care își pun întrebări”, i-a explicat Dumitrescu, dar Becali a ținut-o pe a lui: „Le spun eu suporterilor ce o să fac: o să mă calific în Europa League și o să iau campionatul. O să le iau pe toate. Aia o să fac!”.

Ilie Dumitrescu a avut și el o propunere pentru Gigi Becali. Acesta a declarat ca vrea să preia el postul de antrenor: „Acum trebuie să-ți pui frumos un costum elegant și să treci pe bancă. Asta ar fi ultima! O faci pe asta și gata, intri în istorie!”

„Văd că și tu faci judecăți de valoare. Tu trebuie să-ți vezi de restaurantul tău! E treaba mea, Ilie. Stai tu cu cravata la televizor. Ce ușor e să vorbești, dar cum crezi că e să dai milioane de euro?

Mie nu-mi place să văd meciul de jos, de-aia nu cobor pe bancă. Văd mai bine meciul de sus. Mă distrez.„, a fost răspunsul lui Becali, potrivit gsp.ro.

Citește și: Simona Halep, antrenată de Darren Cahill la Cincinnati

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: