Redactia.ro
Home » Știri » Motivul incredibil pentru care Lotul 4 din A1 nu poate fi deschis

Motivul incredibil pentru care Lotul 4 din A1 nu poate fi deschis

Ministrul Transporturilor a reiterat, marţi, că până la finele anului 2019 vor fi daţi în folosinţă circa 100 de kilometri de autostradă şi a negat că ar fi probleme cu facturi neplătite pentru constructorul italian Impresa Pizzarotti, care lucrează pe lotul 1 al Autostrăzii A10 Sebeş-Turda.

Lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva, care are o lungime de 22 de kilometri, a fost recepționat însă nu poate fi deschis traficului pentru că recepția lucrărilor la lotul 3 nu a fost finalizată. Pe lotul 3 se află bretelele care ar fi trebuit să descarce traficul, însă din cauză calității slabe a lucrărilor de pe lotul 3, porțiunea nu a fost recepționată de CNAIR.

Cei 22 de kilometri recepţionaţi astăzi pe Autostrada 1 ( A1), între localităţile Şoimuş şi Ilia din judeţul Hunedoara ( Lotul 4 Lugoj- Deva), nu au putut fi deschişi circulaţiei din cauză că nu poate fi descărcat traficul rutier de pe acest sector”, informează CNAIR într-un comunicat de presă.

Bretelele rutiere care ar fi permis descarcarea traficului auto de pe lotul 4, se află pe lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva, pe care nu a putut fi începută recepţia din cauză că nu au fost îndeplinite condiţiile tehnice necesare.

Recomandarea ca recepţia să nu fie demarată pe lotul 3 a venit chiar din partea consultantului care a monitorizat şantierul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: