Redactia.ro
Home » Monden » Motivul ireal pentru care Sorin și-a pierdut viața în altercația din Padina. Noi detalii ale anchetei au ieșit la iveală

Motivul ireal pentru care Sorin și-a pierdut viața în altercația din Padina. Noi detalii ale anchetei au ieșit la iveală

Sorin Anghel, un om de 41 de ani, a găsit sfârșitul într-un mod tragic și brutal la petrecerea cu vedete din Padina, județul Dâmbovița. Proprietar al unei firme de pază și tată a doi copii, Sorin a fost ucis cu sânge rece în fața partenerei sale de viață, în cadrul unui eveniment care trebuia să fie plin de bucurie și voie bună. În schimb, petrecerea s-a transformat într-un coșmar pentru familia lui și pentru toți cei implicați.

Incidentul tragic s-a desfășurat în curtea unui hotel de lux, locul în care avea loc petrecerea cu vedete. Sorin a fost atacat cu brutalitate, sub privirile șocate ale soției sale, care acum se află în stare de șoc la spital. Atacul a fost de o cruzime extremă: a primit peste 20 de lovituri de macetă, iar eforturile medicilor de a-l salva nu au avut succes, pierzându-și viața pe parcursul intervenției medicale.

Motivul incredibil pentru care Sorin a fost ucis

Surse judiciare au dezvăluit că motivul crimei a fost un incident aparent minor: soția lui Sorin a fost jignită în timp ce dansa. Această situație a escaladat rapid într-un conflict violent, iar unul dintre cei trei suspecți a scos o macetă și l-a atacat pe Sorin cu o furie extremă. Victima a fost urmărită și înjunghiată în spatele tejghelei, unde și-a găsit sfârșitul tragic.

În încercarea disperată de a se apăra, Sorin a încercat să fugă, dar a fost urmărit și atacat din nou în parcare. A fost găsit de medicii sosiți la fața locului într-o stare critică, dar, din nefericire, rănile sale erau prea grave pentru a mai putea fi salvat.

Cine sunt suspecții

Cei trei suspecți implicați în acest act oribil sunt frații din clanul interlop Fabian, un grup cunoscut pentru problemele sale cu legea. În timpul petrecerii, aceștia s-au filmat alături de vedetele prezente, iar atmosfera aparent plăcută s-a transformat într-un coșmar pentru Sorin și familia sa.

În urma acestui incident șocant, autoritățile au convocat mai mulți martori, inclusiv artistul Alex Velea și cunoscuta cântăreață Antonia, pentru audieri. Scopul acestor audieri este de a afla mai multe detalii despre circumstanțele care au dus la tragicul eveniment, în speranța de a face lumină asupra întregii situații și de a aduce vinovații în fața justiției.

Pentru familia lui Sorin Anghel, această tragedie este de o gravitate imensă, iar impactul său va fi resimțit pentru mult timp în viitor. Pierderea bruscă și violentă a unui tată și soț iubit va lăsa o cicatrice adâncă, iar justiția este singura cale de a aduce măcar o formă de consolare în aceste momente de durere și suferință.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: