Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Bănel Nicoliță a plecat din țară! Fretele acestuia rupe tăcerea: ”Primarul din Făurei râde de el”

Motivul pentru care Bănel Nicoliță a plecat din țară! Fretele acestuia rupe tăcerea: ”Primarul din Făurei râde de el”

Motivul pentru care Bănel Nicoliță a plecat din țară! Fretele acestuia rupe tăcerea: ”Primarul din Făurei râde de el”

Motivul pentru care Bănel Nicoliță a plecat din țară! Ar fi fost nevoit să fugă din țară după ce şi-a pierdut toată averea şi s-a împrumutat la cămătari cu 100.000 de euro.

Motivul pentru care Bănel Nicoliță a plecat din țară! Fretele acestuia rupe tăcerea: ”Primarul din Făurei râde de el”

Bănel Nicoliță a plecat din țară, însă nu este foarte clar motivul plecării sale. El ar fi fost nevoit să fugă din țară după ce şi-a pierdut toată averea şi s-a împrumutat la cămătari cu 100.000 de euro.Fratele lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea.

Stelian Nicoliță, fratele lui Bănel, a spus însă că se amuză de tot ce citește în ziarele din țară și că fostul internațional stelist este plecat din țară, undeva unde joacă fotbal și antrenează și o echipă de copii, fără a spune însă unde.

“Bănel nu are datorii la nimeni. El este bine sănătos, este plecat din țară iar acolo joacă fotbal și antrenează o grupă de copii. Familia este bine. Chiar mă amuz când citesc tot felul de invenții ale presei centrale. Bănel este obișnuit să facă lucruri foarte bune și așa face în acest moment. Nu pot să spun unde este plecat, dar vă asigur că este bine”, a declarat Stelian Nicoliță pentru obiectivbr.ro.

Cum a ”râs” primarul din Făurei de Bănel

De asemenea, primarul orașului Făurei, Ionel Voinea, nu a negat faptul că Bănel Nicoliță a băgat bani la CS Făurei, dar consideră că suma vehiculată de presă este prea mare. Ion Voinea, primarul din Făurei pentru Telekom Sport, a râs când a fost întrebat de Bănel.

”Nu mai pot să dorm de când am aflat că a plecat Bănel din ţară (ironic). Haideţi să lămurim această problemă. Noi am avut o colaborare, am fost parteneri cu el în acest proiect sportiv (n.r. – la CS Făurei, echipă de liga a 3-a). Ce probleme financiare are Bănel Nicoliţă, dacă le are, nu e treaba mea. 

Eu vă pot spune doar că Primăria, prin Consiliul Local, a susţinut şi continuă să suţină echipa de fotbal. Suma pe care noi o dăm de la promovarea în divizia C, pe fiecare sezon, e de două miliarde de lei vechi. Noi suntem, practic, cei mai puternici susţinători, din punct de vedere financiar. Pentru că m-aţi întrebat de Bănel Nicoliţă, nu ştiu absolut nimic de ceea ce s-a scris în presă până acum”, a spus acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: