Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Fuego nu s-a căsătorit. Fosta iubită l-a dat de gol

Motivul pentru care Fuego nu s-a căsătorit. Fosta iubită l-a dat de gol

GALERIE FOTO (2) Motivul pentru care Fuego nu s-a căsătorit.

Motivul pentru care Fuego nu s-a căsătorit. Îndrăgitul artist a fost întotdeauna discret cu viața sa personală, dar fanii săi își aduc aminte de relația pe care a avut-o cu Ana Maria Ciaușu. Deși mulți credeau că cei doi se vor căsători, Fuego și Ana Maria s-au despărțit. Recent, aceasta a vorbit despre despărțirea de artist.

Motivul pentru care Fuego nu s-a căsătorit. Fosta iubită l-a dat de gol

Fuego este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Cu toate astea, cântărețul a fost întotdeauna discret cu viața sa personală. În urmă cu 12 ani, Paul Surugiu a avut o relație cu Ana Mariua Ciaușu, iar cei doi au fost la un pas de a se căsători. Relația lor a durat 4 ani, dar spre suprinderea multora, cei doi s-au despărțit. Recent, Ana Maria Ciaușu a vorbit despre despărțirea de Fuego, mărturisind care este, de fapt, motivul pentru care nu s-au căsătorit. Potrivit acesteia, s-au separat pentru că în viața lor nu a apărut un copil.

Când doi oameni decid, de comun acord, să meargă pe drumuri separate și nu au nimic să își reproșeze, ba din contră, să își mulțumească unul altuia pentru lucrurile frumoase trăite împreună, înseamnă că se respectă unul pe altul.Mai mult, cei din jurul nostru își doreau asta mai mult decât ne-am dorit noi. Scopul relației noastre nu a fost căsătoria. Pasul ăsta trebuie să vină firesc și nu dintr-o presiune publică sau pentru a intra în rândul lumii.”, a mărturisit Ana Maria Ciaușu.

În vârstă de 45 de ani, Ana Maria Ciaușu a explicat despărțirea de Fuego. Conform acesteia, separarea a fost de comun acord, iar intre ei a rămas respectul. Chiar și așa, Ana nu a dezvăluit cauza exactă care a dus la separare. Fosta iubită a lui Paul Surugiu a spus că mai întâi trebuia ca lucrurile să vină firești in direcția asta. Fuego și Ana Maria au păstrat o relație de prietenie, de-a lungul anilor, dar susțin că nu se vor mai împăca.

Ana Maria, fosta iubita a lui Fuego

Fuego, despre căsătorie

Fuego sau Paul Surugiu, pe numele său real, a vorbit despre viața sa personală într-un interviu. Artistul a fost întrebat de nenumărate ori de ce nu are o familie. Acesta a precizat că nu vrea să își spună dorințele, deoarece acestea nu s-ar împlini. În schimb, Fuego își dorește o viață plină de liniște și a spus că lasă totul în mâna destinului. ”Dorințele nu prea se spun, pentru că mai apoi nu ajung să se îndeplinească! Îmi doresc liniște, asta e clar, indiferent cu ce vine ea și cu felul în care viața mea se va desfășura de acum înainte! Niciodată nu m-am văzut eu în vreun fel și nu mi-am setat „tablouri idilice! Totul stă sub semnul hazardului și vine la pachet cu numeroase schimbări de decor, așa cum poate nici nu mi le imaginez! Sunt un tip deschis, sincer și las viața să mă poarte pe drumul pe care ea îl are pentru mine”, a declarat Fuego pentru VIVA.

De asemenea, cântăretul a mărturisit cum ar trebui să arate viitoarea sa soție. Fuego a spus că este curtat pe Facebook de multe femei, dar artistul vrea să se lase surprins de destin. „O să râzi, dar primesc tot felul de cereri de genul acesta pe Facebook. Sunt o mulțime de doamne și domni oare care se consideră ideale pentru „a-mi fura inima! Eu nu sunt omul stereotipiilor și nu cred că există un ideal în nimic.Orice e maleabil pe lumea aceasta și viața în sine se clasează între nuanțe. N-am un prototip după care-mi ghidez viața și o las deseori să mă surprindă plăcut. Până acum a făcut-o, așa că aștept în continuare ți alte surprize pe măsură!”, a mai explicat Fuego.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: