Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Oana Mareş urăște toamnă! Prezentatoarea TV a trăit drame cumplite: ”Septembrie mi-a luat un copil, octombrie mi l-a luat pe tata”

Motivul pentru care Oana Mareş urăște toamnă! Prezentatoarea TV a trăit drame cumplite: ”Septembrie mi-a luat un copil, octombrie mi l-a luat pe tata”

Motivul pentru care Oana Mareş urăște toamnă! Prezentatoarea TV a trăit drame cumplite: ”Septembrie mi-a luat un copil, octombrie mi l-a luat pe tata”

Motivul pentru care Oana Mareş urăște toamnă! Prezentatoarea TV a povestit dramele prin care a trecut, iar puțini oameni știau acest lucru. 

Motivul pentru care Oana Mareş urăște toamnă! Prezentatoarea TV a trăit drame cumplite

Oana Mareş nu iubește toamna deloc, însă are motive întemeiate să facă acest lucru. În septembrie şi octombrie, prezentatoarea a trăit cele mai multe drame. Fosta soție a lui Augustin Viziru și-a pierdut părintele şi copilul ce avea să îi bucure viaţa.

“Octombrie e cel mai urât din an. Octombrie mi l-a luat pe tata. Octombrie deschide larg uşile iernii, frigului, pustiirii. Octombrie alungă viaţa către conservare sau final. Octombrie, te urăsc! Mi-aş dori să te scot din calendar , să mă intorc acasă şi să mă aştepte tata. Să-l văd de la depărtare cum se foieşte de emoţii cu mâinile cuprinse la spate, ieşit afară de o oră, să-mi arate locul de parcare. Să cobor din maşină, să-l cuprind, să-i simt tremurul şi inima ţopâind de fericire. Să-mi ia bagajul, să-l ridice greu dar hotărât , să mă asigure că am incă un tată puternic. Să intre in casă zâmbind pânâ la hotarele gurii şi să o strige pe mama: „A venit Oana! Vino! A ajuns Oana acasă!” Septembrie mi-a luat un copil, dar mi l-a adus pe Nicolai. Septembrie, te iert!”, a povestit Oana Mareş.

Oana Mareș a vorbit despre preotul care i-a botezat copilul

Prezentatoarea TV Oana Mareș a povestit într-o postare pe Facebook că a trăit mari emoții la botezul fiului său atunci când a fost nevoită să îi smulgă preotului bebelușul din brațe. Preotul nu ar fi vrut să îi respecte dorința vedetei, motiv pentru care aceasta i-a ținut o predică de 20 de minute.

Oana Mareș a postat un mesaj pe Facebook în care își aduce aminte cum s-au petrecut lucrurile la botezului fiului său, Nicolai. Fosta soție a lui Augustin Viziru a povestit că a stat cu sufletul al gură în 2012, atunci când a avut loc această întâmplare. Pentru că preotul nu i-ar fi respectat dorința de a nu scufunda capul copilului în apă, vedeta i-ar fi smuls copilul din brațele părintelui care a oficiat botezul

„Păi ce faci, atunci când preotul, deși ascultă dorința părinților de a nu scufunda copilul în apă, hotărăște să le ofere un șoc emoțional și apucă bine de prunc, îl îndeasă adânc să-i spele păcatele neînfăptuite încă ( pe principiul te bat pentru ce o să faci), de trei ori? Mulți au dilema asta, foarte mulți au pățit-o. Păi, vă răspund eu! În primul rând, stai pe lângă preot, nu lua distanță, mai ales dacă instinctele tale s-au activat. La prima mișcare greșită, te proptești bine în podea, să fixezi centrul de greutate și împingi cu toată forța namila astmatică cu miros de sângele Domnului sec fetească neagră, în timp ce prinzi copilul în brațe și-l eliberezi din degetele noduroase cu unghii înconvoiate.

Iei copilul, îl îmbraci rapid, mai ales dacă e frig, îl alini, să știe că este în siguranță, și apoi te apuci de bau baul care voia să-l spele de tot. Și te apuci bine de el și-i ții o predică de 20 de minute, pe voce de soprană combinată cu florăreasă, pe care nu o uită toată viața. Eu așa am făcut. Și nici nu mi-a păsat că mama se superventila de rușine , că invitații aveau ochii cât cepele, că bărbată-miu mă ținea să nu apuc vreun obiect contondent ,cunoscându-și blânda soție… Eu , mama copilului am dreptul să știu ce faci cu puiul meu și ai nevoie de permisiunea mea pentru orice intenție. EU aprob sau refuz orice ritual!!!!! Altfel ești un inamic ce va fi mutilat si nimicit și urmărit de mine și pe lumea ailaltă. Te urmăresc cu cristelnița să te scufund de 10 ori pe zi a cate o oră scufundarea dacă ii creezi disconfort sau șoc emoțional copilului meu”, a scris Oana Mareș pe pagina de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: