Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Teo Trandafir a vrut să slăbească: ”Mă săturasem…”

Motivul pentru care Teo Trandafir a vrut să slăbească: ”Mă săturasem…”

Motivul pentru care Teo Trandafir a vrut să slăbească: ”Mă săturasem..."

Teo Trandafir are o siluetă de invidiat de câțiva ani, însă nu a artătat atât de bine dintotdeauna, iar fanii se întreabă care este, de fapt, motivul pentru care vedeta de televiziune a slăbit. 

Motivul pentru care Teo Trandafir a vrut să slăbească

Teo Trandafir, cunoscuta prezentatoare de la Kanal D, și-a schimbat complet stilul de viață în ultimii ani. Dacă la început aceasta nu ținea cont de kilogramele în plus, iată că silueta ei este acum invidiată de multe femei din România. Însă cum a reușit această să slăbească și mai ales care a fost motivul care a făcut-o pe vedetă să scape de kilograme?

Prezentatoarea de la ”Teo Show” a declarat pentru revista VIVA! că nu s-a lovit de discriminare, fiind bine plătită, indiferent de numărul kilogramelor. Aceasta a spus că decizia sa a ținut mai degrabă de presiunea socială și anumite standarde, decât de job-ul pe care îl avea.

”Mă săturasem de mișto-uri ieftine. Chiar mă întrebam ce vor mai spune dacă nu voi mai fi grasă. Le-am luat pixul din mână. Să se iubească așa și să aibă încredere că va veni o zi în care lucrurile se vor așeza așa cum vor ei. Să mănânce liniștiți, să se bucure, să nu se simtă vinovați. Sigur va veni o zi, o secundă în care totul se va schimba, într-un fel sau altul. Cu siguranță există discriminare. Eu am fost bine plătită și la 140 de kilograme, nu aș putea să emit o părere în acest sens”, a declarat Teo Trandafir pentru VIVA!.

Teo Trandafir se simte mai bine la 53 de ani decât la 23

De asemenea, Teo Trandafir a mai dezvăluit că se simte multe mai bine acum, la vârsta de 53 de ani, față de cea la 23 de ani. Prezentatoarea TV a mărturisit că acum viața ei este mai bună, că primește mai mult decât merită și că este fericită.

”La 23 de ani deja munceam ca vânzătoare într-un magazin și eram căsătorită. Aveam serviciu, familie, casă, bărbat, jobul nu era foarte ofertant. Deși eram vânzătoare, aveam în buzunar o diplomă de absolvent cu notă maximă la o facultate de stat, și asta mă frustra, simțeam că pot și merit mai mult. Acum simt că primesc mai mult decât merit. Bărbatul de lângă mine este minunat, copilul este minunat, fac ceea ce îmi place. Acum pot să nu fac nimic, pot să aduc pe cineva să mă ajute la curățenie, ceea ce la 23 de ani nu îmi permiteam să fac, pentru că aveam bărbat, serviciu, era greu. Fiecare vârstă are momentele ei. La 53 de ani te gândești că ești mai aproape de moarte, dar nu ai de unde să știi. Și la 23 de ani putea să mi se întâmple ce mi s-a întâmplat la 45 de ani. Tinerețea nu îți da garanția unei longevități, bucură-te de ceea ce ai, acum!”, a mai spus Teo Trandafir.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: