Redactia.ro
Home » Monden » Teo Trandafir a dezvăluit secretul! Ce bea prezentatoarea zilnic pentru a fi în formă. „E un chin groaznic”

Teo Trandafir a dezvăluit secretul! Ce bea prezentatoarea zilnic pentru a fi în formă. „E un chin groaznic”

Toată lumea o cunoaște pe talentata și energica Teo Trandafir. Prezentatoarea nu a avut întotdeauna silueta cu care se mândrește acum. În anul 2013 aceasta a suferit o intervenție, mai precis o operație de micșorare a stomacului în urma căreia a dat jos aproximativ 60 de kilograme.

Din acel moment, Teo Trandafir are mare grijă la stilul ei de viață și are o regulă pe care o respectă cu sfințenie în fiecare dimineață. În cadrul unui interviu, prezentatoarea a dezvălui secretul ei și anume faptul că în fiecare dimineață ea bea aproximativ un litru și jumătate de apă.

Beau un litru și jumătate de apă dimineața, cum mă trezesc! N-ați vrea să știți cum e până înghiți atâta apă. E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile„, a povestit Teo Trandafir.

Ce mănână Teo Trandafir. „Pot mânca dulce”

În urmă cu câțiva ani, Teo Trandafir a acordat un interviu în care a povestit cam care este regimul ei alimentar, ce alimente consumă și de care alimente se ferește.

Mănânc foarte puțin și destul de des, când mi se face foame în general. Mănânc orice, numai că, de exemplu, dintr-o ceafă de porc, mănânci foarte puțin. Nu mai mănânci și pâine că doar nu ești nebun. Nu pot să mănânc dimineața. Dacă nu mănânc 24 de ore, stomacul meu se face foarte mic. Trebuie să mănânci constant atent. Mănânc chestii care nu îngrașă, nu beau niciodată acid, pentru că nu pot, pentru că mă doare, mă ustură stomacul. Nu mă mănânc prăjeală pentru nu îmi place. Pot mânca dulce, că știu că asta mă întrebați. Dar fac o șmecherie. Îmi iau o prăjitură și plec din casă și în momentul în care am ieșit din casă, îl bag pe gât, am urcat în mașină și când mai vreau una, e prea târziu. Ai plecat de acasă Bobiță și la frigider nu mai poți să te întorci.„, mărturisea Teo Trandafir cu patru ani în urmă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: