Redactia.ro
Home » Monden » Motivul real pentru care Dana Roba a fost căsăpită cu toporul de soț: ”Numai Dumnezeu o poate scăpa”

Motivul real pentru care Dana Roba a fost căsăpită cu toporul de soț: ”Numai Dumnezeu o poate scăpa”

Au apărut noi detalii cu privire la starea de sănătate a Danei Roba, precum și la motivul real pentru care soțul femeii ar fi recurs la un asemenea gest. Medicii au vorbit pentru prima dată, însă semnele nu sunt deloc bune pentru victimă.

După 3 zile de la momentul în care Dana Roba a ajuns la spital din cauza unor răni grave provocate de soțul său, Daniel, au ieșit la iveală detaliile cu privire la motivele care l-au determinat pe bărbat să apeleze la un asemenea gest extrem. Atât apropiații, cât și medicii au fost șocați când au văzut în ce stare se afla victima.

În ce stare se află Dana Roba

Se pare că șansele de viață ale Danei Roba nu sunt deloc foarte mari, după spusele medicilor. Femeia a ajuns la spital cu mâna stângă zdrobită, cu două degete tăiate care nu au mai putut fi salvate și cu leziuni grave la nivelul capului și a picioarelor. Acest lucru i-a speriat pe medici care fac tot posibilul pentru a-i salva viața.

„Îi lipsesc 2 degete pe care, din păcate, nu le mai putem reface. Mâna stângă este zdrobită și are vânătăi din cap și până în picioare. A suferit deja o intervenție chirurgicală pe creier, care a durat 9 ore. Numai Dumnezeu o poate scăpa din ghearele morții, dacă face un miracol.

Sunt șanse extrem de mici să mai fie un om normal. În funcție de cum evoluează lucrurile, poate rămâne într-un scaun cu rotile toată viața, paralizată. Ori la pat, o legumă. E de necrezut așa ceva”, au declarat medicii, în exclusivitate pentru Fanatik.

Motivul incredibil pentru care Daniel Balaciu și-a căsăpit soția cu toporul

Dana a fost mutilată cu toporul de cel care ar fi trebuit să îi fie alături, după ce s-au căsătorit. Inițial s-a spus că ar fi fost vorba despre o infidelitate, însă, ulterior, s-a aflat că nu relația cu un bărbat ar fi fost problema, ci faptul că în urma divorțului care urma să aibă loc, Daniel ar fi trebuit să înceapă să muncească. Bărbatul nu a suportat această idee, motiv pentru care a recurs la acest gest extrem.

Ba mai mult decât atât, agresorul ar fi plănuit în detaliu întreaga scenă. Acesta și-a dus fetițele la bunici, apoi s-a întors acasă unde ar fi luat un topor și ar fi lovit-o pe victimă de mai multe ori, până în momentul în care aceasta s-a prăbușit într-o baltă de sânge. Panicat, Daniel a sunat imediat la 112, iar o ambulanță a transportat-o pe femeie la spital.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: