Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Motivul uluitor pentru care o femeie a fost dată afară dintr-un parc de distracții: “Mi s-a spus să-mi cumpăr o pereche nouă de pantaloni”

Motivul uluitor pentru care o femeie a fost dată afară dintr-un parc de distracții: “Mi s-a spus să-mi cumpăr o pereche nouă de pantaloni”

GALERIE FOTO (4)

Poate părea incredibil, dar iată că este cât se poate de real! O femeie, alături de fetița ei, a fost dată afară dintr-un parc de distracții din cauza pantalonilor pe care a ales să îi poarte.

Iată un exemplu concret că modul în care alegem să ne îmbrăcăm atunci când ieșim în oraș ne poate băga câteodată în bucluc! A simțit-o pe pielea ei o femeie care a ales să-și ducă fetița în parcul de distracții.

O zi care ar fi trebuit să se termine cu bucurie și haz, s-a transformat într-un imens coșmar pentru mama care și-a dorit să-și ducă fiica în parcul de distracții.

Femeie dată afară din parcul de distracții din cauza pantalonilor

Întâmplarea a avut loc în parcul Six Flags din Oklahoma City. Un scandal uriaș s-a iscat între femeia aflată în parc cu fetița ei și autoritățile care ar fi abordat-o din cauza pantalonilor ei. Femeii i s-a cerut să părăsească parcul de distracții din cauză că pantalonii săi sunt mult prea scurți.

Clipul video cu întâmplarea a devenit viral pe TikTok

„Mi s-a spus că trebuie să merg să îmi cumpăr o pereche nouă de pantaloni”,  le-a povestit femeia internauților.

Scandalul din parcul de distracții, explicat de autorități

Însă motivul pentru care femeia a fost dată afară din parc este cu totul altul, spun autoritățile. Reprezentantul locului de distracție spun că adevăratul motiv pentru care i s-a cerut să părăsească incinta a fost comportamentul avut aici, în niciun caz nu lungimea pantalonilor.

„A fost scoasă din parc după ce a refuzat să înceteze comportamentul ofensiv și s-a luat de autorități și ceilalți oameni din parc”, a explicat purtătorul de cuvânt al parcului de distracții. Însă, initial, pantalonii prea scurți ai femeii au atras atenția.

„A fost oprită inițial din cauza pantalonilor săi, care expuneau o parte significantă a fundului său. I s-au oferit numeroase oportunități să se schimbe sau să se acopere, însă a refuzat. În schimb, a răspuns cu injurii și comportament ofensiv”, a mai explicat reprezentantul parcului de distracții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: