Redactia.ro
Home » Știri » Mugur Dumitriu, pictor și poet, a făcut un AVC pe stradă și a ajuns în comă la spital. Medicii și prietenii speră la o minune

Mugur Dumitriu, pictor și poet, a făcut un AVC pe stradă și a ajuns în comă la spital. Medicii și prietenii speră la o minune

mugur dumitriu

Momente dificile pentru un cunoscut poet și pictor. Un artist renumit se confruntă cu o perioadă dificilă după ce a suferit un accident vascular cerebral. A fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență și apoi a fost plasat în comă. Cu câteva zile în urmă, a ieșit din comă, dar medicii rămân precauți cu privire la evoluția stării lui de sănătate.

Mugur Dumitriu a făcut un AVC și a stat zile întregi în comă

Mugur Dumitriu trece prin momente dificile, după ce, în urmă cu câteva zile, a suferit un accident vascular cerebral și a fost operat de urgență. Poetul se află în spital, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Mugur Dumitriu a fost operat de urgență în urmă cu câteva zile, după ce a suferit un accident vascular cerebral masiv. Se pare că artistul a căzut pe stradă și a fost supus unei intervenții. Ulterior, medicii au decis să-l mențină în comă indusă. În urmă cu patru zile, el a fost trezit din comă, însă doctorii continuă să fie rezervați și consideră că șansele sale de vindecare sunt unele mici.

„Dragii mei, avem mare nevoie de ajutor! După cum ați observat, Mugur Dumitriu, prietenul nostru drag, lipsește din online de aproape trei săptămâni. Lipsește pentru că e în spital. Acum trei săptămâni, într-o după-amiază, s-a prăbușit la pământ! A fost dus repede la Floreasca, unde diagnosticul a fost AVC. În timpul nopții, starea i s-a agravat și complicat și a fost operat de urgență. A fost așa de grav, încât i-au indus coma. A stat niște zile în comă indusă, timp în care nimeni nu-i mai dădea șanse de revenire”, au scris apropiații lui Mugur Dumitriu, pe Facebook.

Ce este mai rău a trecut pentru Mugur Dumitriu, dar urmează un proces anevoios de recuperare

Chiar dacă s-a trezit din comă, starea de sănătate a lui Mugur Dumitriu continuă să fie una cât se poate de gravă. Conform prietenilor săi, Mugur a rămas paralizat pe partea stângă și abia se poate mișca.

Așadar, urmează multe ore de kinetoterapie pentru ca artistul să-și poată recupera mibilitatea. În plus, medicii au descoperit că îndrăgitrul artist suferă și de bronhopneumonie, iar apropiații au făcut un apel disperat pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: