Redactia.ro
Home » Știri » Municipiul Constanța a intrat în carantină! Raed Arafat a emis ordinul

Municipiul Constanța a intrat în carantină! Raed Arafat a emis ordinul

Municipiul Constanța a intrat în carantină! Raed Arafat a emis ordinul

Municipiul Constanța a intrat în carantină! Raed Arafat a emis ordinul, măsura intrând în vigoare de vineri, 18 decembrie, de la ora 20:00.

Municipiul Constanța a intrat în carantină

Municipiul Constanța a intrat în carantină pe 20 noiembrie din cauza faptul că numărul cazurilor de îmbolnăvire cu COVID-19 a explodat. Situația este, în continuare, critică în oraș, motiv pentru Raed Arafat a emis, deja, ordinul. Autoritățile au decis să mențină, încă două săptămâni, restricțiile actuale.

“Filtrele vor fi permanente, se va ajunge zilnic în centrele comerciale, se vor opri mai multe mașini decât se opreau până în prezent. Având în vedere că prelungirea și propunerea se vor face pe 14 zile, înseamnă, din păcate, că atât Crăciunul cât și Revelionul vor fi în carantină. În cazul în care cineva va mai intenționa să organizeze o astfel de petrecere, va avea niște surprize care nu au nimic de a face cu noțiunea de petrecere”, este anunțul făcut de prefectul județului Constanța.

Municipiul Constanța a intrat în carantină! Potrivit cifrelor colectate de Grupul de Comunicare Strategică, în județul Constanța se înregistrează, zilnic, peste 400 cazuri noi de coronavirus. La ATI nu mai există niciun loc liber, potrivit gandul.ro.

Coronavirus în România

Până vineri, pe teritoriul României, au fost confirmate 582.786 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 5.340 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 4.561.726 de teste. Dintre acestea, 27.482 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 18.226 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 9.256 la cerere. De asemenea, de la ultima informare făcută de GCS, au fost raportate și rezultatele a 47 teste prelucrate anterior ultimelor 24 de ore și transmise până la data de 18 decembrie.

Pe teritoriul României, 42.061 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 11.172 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 65.264 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 124 de persoane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: