Redactia.ro
Home » Monden » Musty a părăsit Survivor România. Ce a declarat concurentul la plecarea din competiție

Musty a părăsit Survivor România. Ce a declarat concurentul la plecarea din competiție

Musty a parasit Survivor Romania

Musty din echipa „Războinicilor” de la Survivor România a părăsit, duminică seară, competiția. El a fost nominalizat de către Albert, favoritul publicului, pentru eliminare.

Musty a parasit Survivor România. Ce a declarat concurentul la plecarea din competiție

Musty a fost concurentul care a părăsit, duminică seară, Survivor România. ”Războinicul” a avut cele mai puține voturi din partea publicului, dintre restul colegilor din echipă nominalizați pentru eliminare. Ce a declarat Musty la plecarea din competiție?

Musty a parasit competitia Survivor Romania 2021 - Kanal D Romania

„Concurentul care a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului, concurentul pentru care competiția Survivor România se încheie în această seară este Musty.”,  a spus Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România.

Musty se aștepta să fie eliminat

Concurentul a mărturisit că se aștepta să plece din competiție. A avut o presimțire după ce a terminat de construit o plută pentru colegii săi.

„Azi dimineață, cu colegii mei, am terminat un proiect pe care îl aveam de la început, o plută. Aveam nevoie de mai multă hrană, de mai multă energie și am simțit, oricum, chestia asta. Chiar vă zic sincer, zilele astea chiar aveam în cap că se va întâmpla chestia asta”, a dezvăluit Musty.

Musty are emoții pentru ceea ce-l așteaptă de acum încolo. De altfel, Musty este mulțumit de parcursul său la Survivor și a plecat cu capul sus.

”Am un pic de emoție, dar nici chiar așa multă. Îmi este dor de proiectele mele, îmi este dor de copiii mei, de familia mea.  Mi-a plăcut foarte mult aventura asta pe care am petrecut-o aici, cu minusuri, cu plusuri, cu multe alte chestii. Mă duc cu capul foarte sus, consider că sunt plin de multe chestii pe care le-am făcut în jocul ăsta, în jocuri către colegii mei, pentru colegii mei și pentru mine.Mă duc cu capul foarte sus, chiar foarte sus, sunt mândru de foarte multe chestii pe care le-am petrecut aici. Ce pot să mai zic? E Survivor.”, a  mai declarat Musty.

Pe lângă Musty, din echipa „Războinicilor” a mai fost nominalizată Maria de către Marius. La ”Faimoși” au fost nominalizați Andreea Antonescu și Zanni. Acesta din urmă a fost propus de către Elena Marin pentru a părăsi competiția, după ce a ieșit favorită. Zanni a fost surprins și i-a declarat război colegei sale.

Zanni i-a declarat război Elenei Marin la Survivor România 2021. Incredibil ce i-a spus după ce l-a nominalizat spre eliminare: „Dacă rămân aici...” - Kanal D Romania

„Mă simt surprins. Am crezut că va fi un consiliu în care nu voi simți ceva anume, dar, datorită Elenei, simt. Simt săgețile războiului la care aveam de gând să pun stop și am spus stop când am nominalizat sportiv.Strategiile despre care vorbește Elena au fost făcute, la rândul nostru, drept răspuns la strategia lor, mă refer a grupului. Am vrut să ne oprim, am zis pace sau nu? Nu știam ce să facem. Hai să fim o echipă. Am zis bine, dar nu mai faceți voturi neasumate, nu mai faceți schimb de voturi. Ce ar fi ca toată echipa să dea vot nul? Pe cine mai dăm afară?(…) Pusesem stop războiului și m-am abținut, nu i-a mai zis nimeni nimic Elenei. Simt săgețile războiului, domnul Dan„, a declarat Zanni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: