Redactia.ro
Home » Știri » „N-am nici mâini, nici picioare. Mi-au rămas doar sufletul și copiii”. Povestea emoționantă a lui Mitică, tatăl care a rămas paralizat, iar acum și-a văzut visul împlinit cu ochii

„N-am nici mâini, nici picioare. Mi-au rămas doar sufletul și copiii”. Povestea emoționantă a lui Mitică, tatăl care a rămas paralizat, iar acum și-a văzut visul împlinit cu ochii

GALERIE FOTO (2)

O poveste cu adevărat tristă a emoționat întreaga țară. Este vorba de Dumitru Voicilaș, un tată care multă grijă de copiii lui, în ciuda faptului că a rămas paralizat.

Povestea de viață care a emoționat o țară întreagă

Dumitru Voicilaș este un om demn de apreciat. Acesta are o poveste de viață impresionantă, care a reușit să emoționeze întreaga țară. Bărbatul are două fete frumoase, cuminți și studioase, și o soție care nu l-ar părăsi pentru nimic în lume. Acesta și-a dedicat întreaga viață pentru ele, iar acum a ajuns în grija lor. Totul după un teribil  incident.

Soarta lui Mitică a fost schimbată, acum șapte ani, când a avut parte de un tragic incident. Acesta se afla la muncă, când și-a prins un coleg că fura. Pentru că respectivul era mic ca vârstă, Mitică, om cu suflet bun, a decis să nu-l dea pe mâna poliției. Chiar dacă i-a făcut un bine hoțului, acesta i-a întors lovitura vieții lui.

„Șeful meu a angajat un puști din sat. L-am prins la furat. Trebuia să îl duc la poliție, dar nu am făcut-o fiindcă era mic. M-a amenințat că se face mare și mă omoară, că îmi dă cu toporul în cap. După șase ani, ne-am întâlnit și exact așa s-a întâmplat… și de atunci a început coșmarul vieții mele”, a povestit Mitică, cu lacrimi în ochi, în emisiunea Visuri la Cheie, de la PRO TV. Tatăl lui Dumitru a murit din cauza unui infarct, atunci când a aflat ce i s-a întâmplat fiului său.

Mitică își ia puterea de la copiii lui

Mitică are multă putere datorită copiilor lui: „N-am nici mâini, nici picioare. Mi-au rămas doar sufletul și copiii”. „Tata m-a învățat să nu renunț niciodată. Lupți până câștigi!”, a spus Ioana, una dintre fiicele acestuia.

Dumitru și-a văzut visul împlinit, atunci când echipa ”Visuri la cheie” l-au ajutat să renoveze locuința unde-și el și familia lui își duc traiul. Totul a fost așa cum și-a imaginat. Mitică a urcat la etaj, pentru prima dată în opt ani, ca să vadă camera fiicelor sale. Momentul a fost de-a dreptul emoționant și a făcut înconjurul internetului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini