Redactia.ro
Home » Monden » N-o să îți vină să crezi ce meserie își dorea să aibă Bianca Drăgușanu când era mică. Vedeta a povestit detalii despre adolescență

N-o să îți vină să crezi ce meserie își dorea să aibă Bianca Drăgușanu când era mică. Vedeta a povestit detalii despre adolescență

Bianca Dragusanu, un nou inel pe deget

Bianca Drăgușanu este considerată una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară. Blondina a ajuns să aibă peste un milion de fani pe instagram care îi urmăresc activitatea. Bomba sexy s-a făcut plăcută de public prin felul ei de a fi, puternică, amuzantă și fără jenă în unele momente.

Ce meserie își dorea să aibă Bianca Drăgușanu când era mică

Bianca Drăgușanu a fost invitată în cadrul unui podcast unde a vorbit despre copilăria ei, adolescență, liceu și planurile de viitor de la acea vreme. Frumoasa blondină a dezvăluit că nu era cel mai strălucit copil în ale învățăturii, dar mereu reușea să iasă din orice situație și să obțină nota pe care o voia. Tot ea a povestit că era un fel de oaie neagră a familiei. Bianca a spus că mereu în vremea liceului a fost aleasă lider de ceilalți colegi deoarece se vedea încă de atunci că are vocație în această zonă.

O dezvăluire interesantă pe care Bianca Drăgușanu a făcut a fost în privința planurilor de viitor pe care le avea la acea vreme. Blondina a spus că mereu și-a dorit să fie actriță, balerină sau dansatoare. Ei bine, Bianca nu este departe de zona în care își dorea să activeze când era mică și frumusețea și șarmul ei sunt un atuu pentru o carieră în actorie.

Sunt un trend-setter, dacă stau să analizez și alte contexte. Asta mi-am dorit. A început pe la 10-12 ani, eram lider tot timpul, chiar dacă nu eram bună la învățătură, eram șireată, adică făceam lucruri prin care toată lumea mă vota pe mine, eu eram liderul școlii, al clasei. Eram un copil năzdrăvan, oaia neagră a familiei.„, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, în război cu Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu s-a săturat să ducă un război cu Claudia prin declarații de presă. Frumoasa blondină a spus faptul că orice declarație făcută de Claudia la adresa ei îi pătează imaginea și că o va face să plătească pentru acest lucru. Bianca a declarat că avocații ei se ocupă deja de această problemă și că o va aduce pe fosta doamnă Bădălău în fața judecătorilor.

Am contactat avocații. Eu am cartea de muncă, declarațiile sale dăunează imaginii mele. Avem și legi în România, am și avocați, am și bani. Ea e ca o coropișniță, e cazul să mă lase în pace. Cred că, la nivelul subconștientului, mă divinizează, vorbind despre un om pe care nu-l cunoaște. La început îmi trimitea mesaje despre cât de mult mă apreciază, că sunt un model pentru ea, că sunt o femeie puternică și poate copiii noștri vor petrece timp împreună… Are o problemă direct cu mine, a pus-o și pe maică-sa să mă hărțuiască. Nu eu am divorțat-o. E cazul să-și vadă de viața ei.„, a declarat Bianca Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: