Redactia.ro
Home » Sport » Nadia Comăneci la 59 de ani! Cum sărbătorește fosta mare gimnastă

Nadia Comăneci la 59 de ani! Cum sărbătorește fosta mare gimnastă

Nadia Comăneci, zi de nastere

Nadia Comăneci împlinește astăzi 59 de ani. Fosta mare gimnastă este foarte activă pe rețelele de socializare, iar astăzi nu a fost uitată de fani care i-au urat la mulți ani.
Nadia Comăneci își petrece ziua de naștere în Statele Unite alături de familie. Chiar dacă are 59 de ani, fosta mare gimnastă a uimit în repetate rânduri cu filmulețele postate pe conturile de socializare. Și acum execută la fel de bine exercițiile de gimnastică.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Looking back at this fun workout and stretching ….with a dear friend @laureussport academy member @emersonfittipaldioficial 💪 #sportunitesus

O postare distribuită de Nadia Comaneci (@comaneci10) pe

Supranumită Zeița de la Montreal, Nadia Comăneci este prima gimnastă din lume care a obținut nota 10. Se întâmpla la Olimpiada de la Montreal în 1976. Românca a luat atunci 3 medalii de aur doar 14 ani. La competiția din Canada, românca a mai primit alte 6 note de 10. În total, Nadia a obținut 9 medalii olimpice de aur, dintre care 5 la individual, iar apoi, la Olimpiada de la Moscova, din 1980, a mai obținut două note de 10.
“Îmi doresc ca mai mulți tineri să practice sportul. Nu lăsați pe nimeni să vă spună că există limite”, spunea în urmă cu ceva vreme fosta mare gimnastă.

“Nu mi s-a furat copilăria”

Nadia Comăneci a acordat un interviu pentru Le Monde în care a vorbit despre începuturile în gimnastică.

„Nu consider că mi-a fost furată copilăria și adolescența, din moment ce e singura viață pe care am cunoscut-o și pe care vreau să o duc. Îi voi fi întotdeauna recunoscătoare mamei mele, ea este cea care m-a dus într-o zi la sală. Altfel, aș fi avut o existență normală și mult mai puțin interesantă. Nu am niciun regret și nici nu am avut. Priviți ce înseamnă viața mea: tot ce mi s-a întâmplat mi-a permis să fiu acolo unde sunt azi. Sigur, am avut momente dificile, ca oricine, dar am trecut peste aceste încercări, pentru că mă straduiesc mereu să fiu pozitivă și să iau ceea ce este mai bun din ce ni se întâmplă. 73 a fost numărul meu de concurs, 7×3=21, reprezentând a XXI-a ediție a JO, la Montreal. Am luat șapte note de zece, trei medalii de aur. 7+3=10”.

Ce a spus despre amânarea JO 2021

Din cauza pandemiei de coronavirus, Jocurile Olimpice 2021 au fost amânate pentru 2022. Fosta gimnastă a declarat la vremea respectivă că este cea mai bună decizie.
„Este o decizie corectă. În aceste circumstanțe sănătatea planetei este o prioritate… Să stați safe, să ne vedem cu bine”, a spus Nadia Comăneci.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#tuesday motivation ❤️ @cameo

O postare distribuită de Nadia Comaneci (@comaneci10) pe

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: