Redactia.ro
Home » Știri » Nadia Comăneci, mesaj emoționant pentru David Popovici: „Ce mai este de spus?” VIDEO

Nadia Comăneci, mesaj emoționant pentru David Popovici: „Ce mai este de spus?” VIDEO

David Popovici ne-a obișnuit cu record după record în competițiile olimpice de înot. Acesta a devenit, luni, campion european și la proba de 200 de metri liber. La doar 17 ani și-a învins adversarii din finală și a stabilit un nou record mondial al juniorilor care i-a adus multe laude, chiar și din partea Nadiei Comăneci! Iată ce i-a transmis emblema României!

Nadia Comăneci, despre David Popovici

Nadia Comăneci, cea mai mare gimnastă a României a vorbit despre performanțele tânărului înotător, David Popovici, specificând faptul că este abia la început de carieră sportivă:

„Este absolut fabulos ceea ce a reușit David. Trebuie să ne mândrim toții ca un român a obținut această performanță. Este la început de drum și sunt convinsă că rezultatele remarcabile vor continua să vină pentru el”, a precizat Nadia Comăneci pentru Prosport.

Nadia Comăneci, mesaj pentru David Popovici

După câștigarea probei de 200 de metrii, unde David Popovici a luat aurul, Nadia Comăneci i-a urat un mesaj public, pe pagina personală de Facebook:

„David Popovici. Ce mai este de spus? Felicitări! Record, după record. Mă bucur enorm! Aștept să ne revedem curând, bravo!”

Sursa Video: Facebook – Nadia Comaneci

David Popovici: „Sunt unul dintre rechini acum”

David Popovici a declarat după ultima sa reușită că este unul dintre rechini și că este extrem de mulțumit de rezultatul obținut:

„Am avut un timp foarte bun, ce voiam sub 1:43, nu mi-am propus un timp pentru această cursă. Am obținut ce voiam, am avut o cursă foarte bună. Pentru 50 sunt un pic prea slăbuț. Mai durează puțin până să ajung și la 50 de metri, acolo e un sprint continuu, e altfel. Sunt unul dintre rechini acum”, a declarat el la TVR.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: