Redactia.ro
Home » Monden » Nadia Comăneci, prima imagine alături de fiul ei şi iubita acestuia: „E un moment special”. Cum au fost surprinși

Nadia Comăneci, prima imagine alături de fiul ei şi iubita acestuia: „E un moment special”. Cum au fost surprinși

GALERIE FOTO (3) Nadia Comăneci, prima imagine alături de fiul ei şi iubita acestuia. Cum au fost surprinși

Nadia Comăneci, prima imagine alături de fiul ei, Dylan Conner, şi iubita băiatului. Iată fotografia de colecție.

Nadia Comăneci, prima imagine alături de fiul ei şi iubita acestuia: „E un moment special”. Cum au fost surprinși

Dylan Conner, în vârstă de 17 ani, este fiul celebrei Nadia Comăneci și al marelui campion american Bart Conner. De aproape un an, el se află într-o relație cu o colegă de școală. Cei doi tineri au o legătură specială și recent au fost văzuți împreună la un eveniment organizat de părinții lor, cei doi foști mari gimnaști.

Nadia Comăneci și-a făcut apariția împreună cu soțul, fiul și iubita acestuia la un eveniment important.

„În acest an nu am putut fi prezentă la decernarea premiilor Academiei Laureus deoarece a trebuit să mă ocup de organizarea Hall of Fame-ului la gimnastică. În fiecare an noi organizăm acest moment important în gimnastică, iar de această dată totul a coincis cu Laureus”, a dezvăluit Nadia Comăneci.

Iată ce a spus Nadia Comăneci despre relația fiului ei.

„E un moment special și pentru mine ca mamă. Sunt fericită, dar și emoționată în egală măsură. Dylan îmi spune că trăiește niște sentimente unice. E frumoasă această etapă a vieții dar și responsabilitatea că părinte este una foarte mare. Sunt colegi de școală. Se înțeleg foarte bine și asta contează cel mai mult”, a declarat Nadia Comăneci pentru ProSport.

Fiul Nadiei Comăneci nu a mai fost în România de foarte mult timp.

„El a mai fost în România doar când era foarte mic. Acum aș vrea să merg cu el în locurile în care am copilărit. Să vadă apartamentul din Onești, sala de la Deva dar și în alte locuri frumoase din țară. Ori de câte ori am posibilitatea îi povestesc despre România. Mi-a spus că este nerăbdător să vină. Mama mi-a spus deja că-l va aștepta cu toate bunătățile posibile”, a mai spus fosta mare gimnastă.

În trecut, Dylan a practicat fotbal, golf, hochei și înot, dar se pare că gimnastica este moștenirea principală în familia lui. În 2020, fiul Nadiei Comăneci a câștigat și primul său concurs. Părinții băiatului au în Canada o adevărată academnie de gimnastică Bart Conner Gymnastics Academy Perfect 10 Production Company, dar și câteva magazine de echipament sportiv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: