Redactia.ro
Home » Sport » Nae Ungureanu a ajuns de urgență la spital! Fostul fotbalist are dificultăți de vorbire

Nae Ungureanu a ajuns de urgență la spital! Fostul fotbalist are dificultăți de vorbire

Nae Ungureanu a ajuns de urgență la spital! Fostul fotbalist are dificultăți de vorbire

Nae Ungureanu, unul dintre cei mai mari foști fotbaliști din România, a ajuns de urgență la spital. Acesta a suferit un accident vascular. 

Nae Ungureanu a ajuns de urgență la spital! Fostul fotbalist are dificultăți de vorbire

Este durere mare în lumea fotbalului românesc, asta după ce fostul mare fotbalist Nae Ungureanu a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit un accident vascular. Foștii colegi s-au interesat rapid de starea lui de sănătate, care ar fi una stabilă, dar riscurile sunt destul de mari.

Nae Ungureanu a fost unul dintre cei mai importanți fundași din istoria fotbalului românesc, finalist cu Steaua în Cupa Campionilor Europeni din 1989. Acum, fostul sportiv trece prin clipe de groază, fiind internat în acest moment la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova. Potrivit primelor informații, acesta se află într-o stare stabilă, dar ar avea probleme de vorbire, așa cum multe persoane pățesc după astfel de accidente.

Potrivit fanatik.ro, Rodion Cămătaru s-a întors în țară și s-a interesat despre starea de sănătate a bunului său prieten. El a dezvăluit că nu a fost un accident tocmai grav și că starea acestuia este stabilă, dar va trebui să mai stea sub supravegherea medicilor. Pericolul a trecut, dar nu poate merge momentan acasă. Se pare că stresul, dar cel mai mult căldura a fost cel mai important factor care a dus la acest incident. Temperaturile mult prea ridicate din ultima vreme și-au pus amprenta asupra sănătății marelui sportiv.

„Eu am fost plecat din țară, dar am ajuns și m-am interesat de Nae. Din ce știu, el se simte binișor, e stabil. Este bine, poate să și vorbească puțin. A fost un accident mai ușor. Sper să fie bine. A fost un accident vascular, dar avem încredere că se va face bine. Mă bucur că nu a fost atât de grav. Sunt și căldurile astea…”, a declarat Cămătaru pentru fanatik.ro.

Nae Ungureanu a avut performanțe mari de-a lungul timpului

Nae Ungureanu a jucat pentru Craiova Maxima din 1977, de când a fost transferat de la Electroputere Craiova, până în 1987, când a semnat cu Steaua București. A stat aici până în 1992, iar în 1993 s-a retras.

A avut parte de performanțe mari de-a lungul timpului. Cele mai multe le-a obținut în tricoul Craiovei și al Stelei. A câștigat câte două titluri și câte trei Cupe ale României alături de ambele echipe. Cele mai multe meciuri le-a jucat în tricoul Universității Craiova, mai exact 284 de partide jucate și 17 goluri înscrise.

Pentru Steaua a jucat în 136 de meciuri și a reușit să înscrie de 10 ori. Totodată, la naționala României a strâns 57 de selecții și a reușit să înscrie și un gol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: