Redactia.ro
Home » Monden » Naomi Campbell, mamă la 50 de ani. A născut o fetiță: ”Nu există mai mare dragoste”

Naomi Campbell, mamă la 50 de ani. A născut o fetiță: ”Nu există mai mare dragoste”

Naomi Campbell a făcut, marți, pe rețelele de socializare un anunț neașteptat: faptul că a devenit mamă. Supermodelul a uimit pe toată lumea, deoarece și-a ținut sarcina secretă. Astfel, iată că la cei 50 de ani, Naomi a adus pe lume primul ei copil.

Naomi Campbell, mamă la 50 de ani: ”Nu există mai mare dragoste”

Naomi Campbell a devenit, marți, mamă pentru prima oară, la cei 50 de ani. Vestea i-a șocat pe fanii supermodelului britanic, deoarece nimeni nu știa de sarcină. Totodată, nu se cunosc detalii despre vreo relație a ei sau cine ar putea fi tatăl copilului, transmite The Guardian.

Naomi Campbell, mamă de fată

Mai exact, Naomi a postat pe Instagram o imagine cu picioarele bebelușului său în mâna ei și și-a exprima emoția în câteva rânduri. Naomi nu a dezvăluit, momentan, nici sexul copilului, dar la o privire mai atentă, având în vedere floricele de pe o posibilă rochiță a bebelușului, putem deduce că a născut o fetiță. De altfel, chiar mama lui Naomi a confirmat, ulterior, acest lucru.

„O binecuvântare minunată m-a ales să-i fiu mamă. Sunt atât de onorată să am acest suflet în viaţa mea. Nu am cuvinte să descriu ce legătură specială împart cu tine, îngerul meu. Nu există mai mare dragoste”, a scris supermodelul pe Instagram.

naomi campbell

Și mama lui Naomi a distribuit imaginea și și-a exprimat fericirea față de faptul că a devenit bunică, iar fiica sa mamă.”Felicitări fiicei mele Naomi pentru nașterea fiicei sale. Sun extrem de încântată, atât de mult am așteptat să devin bunică”, a scris mama lui Naomi pe rețelele de socializare.

Într-un interviu din 2018 pentru revista Vogue Arabia, Naomi mărturisea că i-ar plăcea să aibă copii: ” Mi-ar plăcea să am copii. Nu planific nimic în viață. Întotdeauna am iubit copiii. Eu însămi devin un copil atunci când sunt înconjurată de copii. Asta e fetița pe care nu aș vrea niciodată să o pierd!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: