Redactia.ro
Home » Știri » Pe Elon Musk îl știe toată lumea, dar stai s-o vezi pe mama afaceristului. Maye Musk e model la 73 de ani

Pe Elon Musk îl știe toată lumea, dar stai s-o vezi pe mama afaceristului. Maye Musk e model la 73 de ani

Celebrul inventator Elon Musk are o mamă care arată impecabil la cei 73 de ani. Zicala potrivit căreia ”vârsta este doar un număr” i se potrivește de minune lui Maye Musk. Iată cum au surprins-o paparazii pe străzile din New York.

Pe Elon Musk îl știe toată lumea, dar stai s-o vezi pe mama afaceristului. Maye Musk e model la 73 de ani

La cei 73 de ani, Maye Musk, mama lui Elon Musk, arată impecabil. De profesie model, mama fizicianului își păstrează în continuare silueta de invidiat. Paparazzi au suprins-o în toată splendoarea ei, pe străzile largi ale New York-ului, însoțită fiind de câinele său, potrivit Daily Mail.

Maye Musk a fost fotografiată în timp ce traversa o trecere de pietoni. Nu a avut cum să treacă neobservată datorită nu doar notorietății sale, ci și siluetei și vestimentației, în pofida celor 73 de ani. Maye era îmbrăcată cu o geacă neagră din piele, o bluză neagră mulată pe corp și cu o pereche de pantaloni albi, evazați cu talie înaltă și care-i scoteau de altfel talia în evidență. La toate acestea a asortat o pereche de pantofi negri, în stil step, un machiaj strălucitor și natural, iar coafura una simplă. Așa cum obișnuiește să apară de mai mulți ani: cu părul tuns scurt și nevopsit.

Vibes: Maye Musk, 73, looked as stylish as ever as she was seen walking her precious pooch in New York City on Monday

Cine este, mai exact, Maye Musk

Maye Musk și-a început cariera de model pe când avea doar 15 ani. Și în prezent activează în lumea modei, iar pe când avea 69 de ani, a fost cel mai în vârstă model ales să fie ambasador de imagine al Cover Girl.

Out and about: The silver haired stunner combed her short locks to the side as she showed off her evergreen looks with natural, complementary make-up

Totodată, Maye este nutriționistă, călătorește în întreaga lume și ține discursuri la conferințe importante. În anul 2019, și-a lansat propria carte ”A Woman Makes a Plan, Advice for a Lifetime of Adventure, Beauty, and Success”. Și-a cunoscut fostul soț, inginerul Errol Musk, în timpul liceului. Însă, relația nu a durat și s-au despărțit după o căsnicie de zece ani.

All About Elon Musk's Relationship with Dad Errol Musk | PEOPLE.com

Foto: Errol Musk

Împreună au trei copii: Elon Musk, fondatorul Tesla și Space X, Kimbal și Tosca. Se întâmpla pe când Maye avea 42 de ani. La acea vârstă, și-a luat cei trei copii și s-a mutat din Johannesburg în Toronto. Acolo, și-a continuat cariera de model alături de Elite Modeling Agency, iar la vârsta de 48 de ani s-a mutat în SUA.

Cum arată părinții lui Elon Musk. Ei sunt dovada că viața bate filmul!

La 60 de ani a luat decizia de a se tunde scurt și a nu se mai vopsi. Deși i s-a spus că îi va fi afectată cariera de model, Maye nu a acordat atenție și, dimpotrivă a obținut contracte cu branduri de renume:  Covergirl, Target, Macy’s sau Tiffany and Co.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: