Redactia.ro
Home » Monden » Narcisa iese la atac împotriva lui Nicolae Guță. Ce replică acidă i-a dat manelistului

Narcisa iese la atac împotriva lui Nicolae Guță. Ce replică acidă i-a dat manelistului

Narcisa iese la atac împotriva lui Nicolae Guță.

Narcisa iese la atac împotriva lui Nicolae Guță. După ce Nicolae Guță a anunțat că a deschis un proces împotriva fostei sale partenere, Narcisa din cauza faptului că băiatul pe care îl au împreună a luat-o pe căi greșite, a fost rândul Narcisei să reacționeze. Fosta manelistului a reacționat dur la adresa manelistului.

Narcisa iese la atac împotriva lui Nicolae Guță. Ce replică acidă i-a dat manelistului

Narcisa iese la atac împotriva lui Nicolae Guță. Se pare că un nou scandal va porni între Nicolae Guță și Narcisa, fosta sa partneră. Cei doi au făcut de-a lungul timpului un adevărat show la televizor, când se acuzau reciproc . Ei bine, când toată lumea credea că Nicolae Guță și Narcisa au îngropa securea războiului, iată că adevărul este altul. Se pare că faptul că are 12 copii, cu femei diferite, acest lucru îi creează mari probleme manelistului. Narcisa iese la atac împotriva lui Nicolae Guță.

De această dată este vorba despre Alberto, fiul lui Guță și al Narcisei. Conform manelistului, fiul său a cam luat-o pe căi greșite, motiv pentru care acum artistul a pornit un proces pentru a-și salva copilul. Nicolae Guță a declarat că Alberto ar fi terorizat de mama lui. La scurt timp, după acuzele manelistului, Narcisa nu s-a abținut și a izbucnit. Bruneta s-a filmat în timp ce se afla în mașină și cu zâmbetul pe buze, dar foarte ironică și l-a amenințat pe Guță pentru cele declarate. ”Te roaga sora ta să stai parcat pentru că după îți iei nana de la tramvaiul tău. Știi că nu ai voie să vorbești mult”, a spus Narcisa Guță pe rețelele de socializare.

Reacția Narcisei a venit după ce Nicolae Guță a declarat în cadrul unei emisiuni că fiul său a apucat-o pe căi greșite, care i-ar putea pune viața în pericol. Împotriva ei am intentat și un proces, căci copilul acum este pierdut și cu școala și cu muzica. Mi-a distrus copilul. Ea e depășită de situație. Eu nu pot să-mi fac legea singur, ci pe cale legală, a declarat Guță.

@narcisabalaban

♬ sunet original – Narcisa Balaban

Nicolae Guță, decis să devină tată din nou

Manelistul cu cel mai mulți copii, Nicolae Guță a făcut o dezvăluire șocantă în urmă cu câteva zile. Acesta s-a schimbat complet pe perioada pandemiei și mărturisește că se gândește să devină tată din nou. Nicolae Guță este unul dintre cei mai apreciați maneliști din România, iar în ultima perioadă acesta a cam lipsit din lumina reflectoarelor. Cu toate astea, acest lucru nu l-a afectat deloc, ba mai mult, l-a făcut să vadă viața cu alți ochi. Artistul vede partea bună a acestei situații și spune că în această perioadă a petrecut mai mult timp cu familia, care este foarte numeroasă. ”Dacă se mai poate de aici încolo (nr. să facă muzică) este foarte bine, dacă nu, mulțumim pentru Dumnezeu pentru ce a fost. De aici încolo, ne reinventăm, nu moare nimeni de foame. Nu regret această perioadă, mi-a prins foarte bine, am stat mai mult cu familia, cu care zeci de ani n-am stat, pentru că mi-am lăsat copiii la o vârstă și i-am găsit la alta, eu fiind mereu la cântări.Dacă mai vrea Cristina o să fie pe drum și al 12-lea copil”, a spus Nicolae Guță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: