Redactia.ro
Home » Monden » Nicolae Guță își dorește să devină tată a 13-a oară. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Nicolae Guță își dorește să devină tată a 13-a oară. Ce condiție trebuie să îndeplinească

GALERIE FOTO (4) Nicolae Guță își dorește să devină tată a 13-a oară.

Nicolae Guță își dorește să devină tată a 13-a oară. Deși are 12 copii, Nicolae Guță își dorește să devină tată din nou, dar pentru asta, Cristina trebuie să îndeplinească o condiție importantă. Anunțul a fost făcut chiar de către manelist, deși, apropiații anunțau în urmă cu câteva săptămâni că artistul va divorța de Cristina. Totodată, Nicolae Guță a precizat și care este condiția pe care aceasta trebuie să o respecte.

Nicolae Guță își dorește să devină tată a 13-a oară. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Nicolae Guță își dorește să devină tată a 13-a oară. Nicolae Guță, în vârstă de 53 de ani, are doisprezece copii cu mai multe femei, dar cu toate astea, se pare că manelistul își dorește să mai facă un copil, cu actuala sa soție, Cristina. Această veste ne-a surprins ce-i drept, având în vedere că, în urmă cu o lună, apropiații cuplului anunțau că aceștia vor divorța. Declarația a făcut-o chiar manelistului, care a spus că își mai dorește un moștenitor. Cântărețul a lăsat de înțeles că acest lucru se va întâmpla doar cu acceptul soției sale. Nicolae Guță își dorește să devină tată a 13-a oară.

Nicolae Guță este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați maneliști din România, dar cu toate astea, nu s-a sfiit niciodată să-și ascundă dragostea pentru femei. Artistul a avut numeroase relații, iar unele dintre ele s-au sfârșit nu tocmai într-un mod plăcut pentru acesta. Nicolae a declarat în emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars că s-a bucurat în perioada pandemiei de coronavirus, deoarece a avut timp să stea cu persoanele dragi. “Dacă se mai poate de aici încolo (n.r.: să facă muzică) este foarte bine, dacă nu, mulțumim Lui Dumnezeu pentru ce a fost. De aici încolo, ne reinventăm, nu moare nimeni de foame. Nu regret această perioadă, mi-a prins foarte bine, am stat mai mult cu familia, cu care zeci de ani n-am stat, pentru că mi-am lăsat copiii la o vârstă și i-am găsit la alta, eu fiind mereu la cântări.Chiar îmi pare rău că nu am petrecut timp cu toți copiii, căci îi am cu femei diferite, dar, chiar și așa, mi-aș mai dori și alții, bineînțeles, cu persoana iubită. Dacă mai vrea Cristina o să fie pe drum și al treisprezecelea copil”, a mărturisit manelistul.

Nicolae Guță s-a căsătorit cu Cristina pe 25 aprilie 2017, iar cununia civilă a avut loc în localitatea Nicolești, județul Ialomița. Cei doi au devenit părinți în urmă cu doi ani, atunci când soția sa l-a adus pe lume pe Eden Nicolae.

Câți copii are, de fapt, Nicolae Guță

Nicolae Guță este cunoscut pentru talentul său artistic, dar și pentru faptul că are mulți copii cu femei diferite. Cu toate astea, manelistul îi recunoaște doar pe șapte dintre aceștia. Artistul are doisprezece copii, fiind protagonistul multor scandaluri amoroase.

Primul copil l-a avut cu Mariana, prima femeie din viața sa. Guță s-a mutat de la vârsta de 16 ai cu aceasta și în ciuda faptului că nu s-au căsătorit nicioadată, cei doi au trăit ca și când ar fi fost. Mariana i-a dăruit patru copii artistului, pe Nicoleta, Marian Cosmin, Daniela și Nicușor. Cea de-a doua femeie din viața artistului a fost Sorina Șerban, colega de breaslă a lui Guță. Artista i-a fost amanta din 1999 până în 2005, dar nu i-a dăruit niciun copil. O altă femeie din viața manelistului a fost Narcisa, care l-a făcut tată pentru a cinciea oară. De asemenea, acesta are o fetiță și cu Beyonce de România. Așadar, la un simplu calcul matematic, copiii recunoscuți sunt șapte, dar numărul real al acestora este de doisprezece.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: