Redactia.ro
Home » Monden » Nașa Simonei Halep a atras toate privirile la nuntă! Aceasta a purtat o rochie bodycon

Nașa Simonei Halep a atras toate privirile la nuntă! Aceasta a purtat o rochie bodycon

GALERIE FOTO (4) Nașa Simonei Halep a atras toate privirile la nuntă! Aceasta a purtat o rochie bodycon

Nunta Simonei Halep a fost unul dintre cele mai mari evenimente de anul acesta. Au participat oameni cu influență și nume importante din România și s-au pus în evidență ținute exclusivite. Nașa jucătoarei de tenis a atras toate privirile la petrecere. 

Nașa Simonei Halep a atras toate privirile la nuntă! Aceasta a purtat o rochie bodycon

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit miercuri, 15 septembrie. Cununia civilă a avut loc la Constanța, apoi mirii au sărbătorit alături de familie și prietenii de suflet într-un local de fițe din celebra stațiune Mamaia. Jucătoarea de tenis a schimbat două ținute pentru marele eveniment. Nunta Simonei Halep a fost un adevărat eveniment, mai ales că opulența și invitații de seamă au stârnit curiozitatea tuturor.

Simona Halep a trăit ieri cel mai frumos eveniment din viața ei. Aceasta s-a căsătorit cu afaceristul Toni Iuruc, iar petrecerea a fost una plină d elux și opulență. Cu toate acestea, ținutele Simonei au fost simple și discrete, așa cum ne-a obișnuit până acum. Nu același lucru îl putem spune și despre nașa jucătoarei de tenis, care a ales că poarte o rochie bodycon care i-a pus ăn evidență corpul tonifiat și formele apetisante.

Toți invitații au strălucit în locația de lux din Mamaia, însă nașa a avut un loc special în vizorul publicului, căci rochia i-a venit ca turnată, semn că s-a ocupat foarte mult de aspectul ei pentru acest eveniment important.

Cât a costat rochia pe care a avut-o Simona Halep la nuntă

Simona Halep a schimbat două rochii la nunta ei, una pe care a purtat-o la ceremonia de pe zi, iar a doua rochie a fost vedeta serii. Aceasta din urmă a impresionat pe toată lumea, Simona arătând fabulos în creația exclusivă pentru ea. Toți s-au întrebat cât a costat rochia pe care aceasta a purtat-o la petrecerea de după cununia civilă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)


Cununia Civilă dintre Simona Halep și Toni Iuruc a avut loc în Constanța, acolo unde s-a ținut și petrecerea în cinstea oficializării relației lor. Tenismena noastră a avut două ținute impecabile, respectiv o rochie pe care a purtat-o la ceremonie, apoi schimbându-se pentru petrecere în altă ținută. Rochia de seară pe care tenismena a purtat-o la petrecere a fost apreciată de fani, dar și de invitați, așa că cel mai probabil cu toții se întreabă cam cât a costat ținuta.

Prețul rochiei de seară pe care Simona Halep a purtat-o la petrecere este nici mai mult, nici mai puțin de 6,359 €, fiind o rochie realizată exclusiv din mătase și lycra, conform unica.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: