Redactia.ro
Home » Știri » Navalnîi i-a desenat soției sale o inimă, din boxa condamnaților: „Nu fi tristă, totul va fi bine!”

Navalnîi i-a desenat soției sale o inimă, din boxa condamnaților: „Nu fi tristă, totul va fi bine!”

Navalnîi i-a desenat soției sale o inimă, din boxa condamnaților

Navalnîi i-a desenat soției sale o inimă, din boxa condamnaților. Alexei Navalnîi a emoționat pe toată lumea cu gestul său. După ce a aflat sentința care îl trimite după gratii, acesta i-a desenat soției sale o inimă pe geamul boxei condamnaților.

Navalnîi i-a desenat soției sale o inimă, din boxa condamnaților: „Nu fi tristă, totul va fi bine!”

Navalnîi i-a desenat soției sale o inimă, din boxa condamnaților. Opozantul rus Alexei Navalnîi a fost condamant de Curtea Districtuală Simonovsky din Moscova la 2 ani și opt luni de închisoare, într-o pușcărie cu regim general. De asemenea, pedeapsa data de judecătorii ruși va exclude aproape un an pe care Alexei Navalnîi l-a petrecut sub arest la domiciliu. Acesta a fost acuzat că a încălcat, în mod sistematic perioada de probațiune, conform căreia politicianul trebuia să se prezinte inspecției de două ori pe ulună în anumite zile. Potrivit presei ruse, cazul „Yves Rocher” a fost inițiat împotriva lui Navalnîi și a fratelui său Oleg în decembrie 2012 pe baza unei declarații a lui Bruno Lepru, directorul general al Yves Rocher Vostok.

Celor doi li s-a imputat că ar fi tras pe sfoară compania de cosmetice și compania de procesare multidisciplinară în firma lor ca intermediat în furnizarea de servicii de transport și logistică. După ce a aflat sentința, Navalnîi i-a transmis un mesaj emoționant soției sale, vizibil afectată de această situație. Jurnaliștii au surprins momentul de la procesul de marți, iar clipul și imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare.

După ce judecătorul a dat verdictul, Yulia, soția lui Navalnîi și-a scos masca, a zâmbit și avea lacrimi în ochi, după care a făcut cu mâna. „Nu fi tristă, totul va fi bine!”, a țipat Alexei Navalnîi după aflarea sentinței, în încercarea de a o consola pe soția sa. Soția opozantului rus s-a aflat în sala de judecată, alături de avocații acestuia și jurnaliști. După terminarea procesului, ea a refuzat să comenteze și a ieșit din sală de judecată fără să spună vreun cuvânt.

Mai mulți lideri mondiali cer eliberare lui Alexei Navalnîi

Mai mulți oficiali mondiali cer eliberarea opozantului rus Navalnîi, după ce acesta a fost condamant marți, la doi ani și opt luni de închisoare. Printre cei care au reacționat au fost cancelarul german Angela Merkel, președintele Franței, Emmanuel Macron, șeful diplomației europene, Josep Borrell, dar și premierul Canadei, Justin Trudeau. Cancelarul german este de părere că verdictul lui Navalnîi este departe de normele statului de drept. „Verdictul împotriva lui Alexei Navalny este foarte departe de normele statului de drept. Navalny trebuie să fie eliberat imediat. Violenţa contra manifestanţilor paşnici trebuie să înceteze”, a scris cancelarul federal într-un mesaj publicat pe Twitter.

De asemenea, Emmanuel Macron a calificat sentința dată lui Navalnîi inacceptabilă și a cerut eliberarea imediată a acestuia. „Condamnarea lui Alexei Navalny este inacceptabilă. Un dezacord politic nu este niciodată o crimă. Solicităm eliberarea sa imediată. Respectarea drepturilor omului şi a libertăţilor democratice nu sunt negociabile”, a reacţionat preşedintele francez într-un mesaj postat pe Twitter și pe Facebook. În același timp, șeful diplomației europene susține că sentința dictată împotriva lui Navalnîi contravine decizia CtEDO în acest caz și a cerut eliberarea acestuia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: