Redactia.ro
Home » Monden » Nea Mărin, de urgență la spital după filmările „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg”. Ce a pățit îndrăgitul coregraf

Nea Mărin, de urgență la spital după filmările „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg”. Ce a pățit îndrăgitul coregraf

Cum se menține în formă Nea Mărin, la 64 de ani

Nea Mărin a trecut prin clipe de coșmar chiar înainte să termine filmările pentru noul sezon al emisiunii „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg”.

Nea Mărin a ajuns la spital

Nea Mărin revine la Antena 1, cu o nouă invitație pentru telespectatori, emisiunea „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg”. Sezonul acesta, vedetele sunt puse la treabă pentru a organiza, în fiecare zonă în care ajung, un târg dedicat meșteșugarilor din acea parte de țară.

O premieră pentru emisiunea lui Nea Mărin este faptul că filmările ajung în acest an și în Republica Moldova, mai exact pe lângă Orhei și la Cricova.

Marin Barbu a ajuns de urgență la spital fix în ultima zi de filmare.

„A fost prima oară când am reușit să ajungem în Republica Moldova, am găsit datini extraordinare și o mâncare…nici nu am cuvinte! Sezonul ăsta a mai venit cu o premieră, deloc plăcută pentru mine. În ultima zi de filmare am ajuns la spital, o să vedeți exact ce s-a întâmplat!”, a declarat Nea Mărin.

Probleme grave de sănătate pentru Nea Marin

Nea Marin a avut, în ultima vreme, mai multe probleme de sănătate. Una dintre ele l-a trimis direct pe masa de operație. Artistul a mărturisit că nu s-a așteptat ca o asemenea afecțiune să îl bage în spital la vârsta sa.

„A trebuit să fac operația asta. Faptul că nu am făcut apendicită când am fost tânăr, am zis că gata, nu o să fac niciodată. În ultimul an și jumătate am avut niște dureri de abdomen. Am făcut vreo șapte-opt seturi de analize. Toți mi-au zis că poate fi o piatră la rinichi, poate am răcit la mușchii de la burtă, că merg dimineața și înot. Nimeni nu m-a întrebat dacă am fost operat vreodată de apendicită. A trebuit să ajung în Negrești-Oaș ca un medic de acolo să-mi zică că s-ar putea să mă operez“, a povestit Nea Marin la podcastul lui Horia Brenciu.

Cum se menține în formă Nea Mărin

Foarte mulți oameni care i-au urmărit emisiunile lui Nea Mărin și l-au văzut cum aleargă după vedete, s-au tot întrebat cum reușește să se mențină în formă, la 65 de ani. Recent, celebrul coregraf a mărturisit că mănâncă foarte multe fructe și legume, iar mișcarea de dimineață este nelipsită.

„De ani de zile îmi încep diminețile făcând mișcare. La primele ore, înot sau merg cu bicicleta. Nu sunt un gurmand și mănânc foarte multe legume și fructe. Îmi place să îmi pregătesc singur micul dejun și cina. De prânz se ocupă soția, iar, mesele sunt întotdeauna la ore fixe. În fiecare dimineață la 7.00 mănânc roșie, ardei, castravete, brânză de la țară și beau o cană de ceai. Prânzul este la 13.30, iar cina la 18.30-19.00“, a mărturisit Nea Mărin, pentru Viva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: