Redactia.ro
Home » Monden » Nea Mărin, declarații emoționante despre Liviu Vârciu. La televizor se ceartă, dar în realitate au o prietenie deosebită

Nea Mărin, declarații emoționante despre Liviu Vârciu. La televizor se ceartă, dar în realitate au o prietenie deosebită

Încă de când s-au cunoscut, Nea Mărin și Liviu Vârciu au avut o relație care a stârnit mereu râsul în rândul spectatorilor din România. S-au tachinat cu orice ocazie, s-au certat, dar adevărul este că mereu s-au iubit și și-au purtat un respect deosebit. Nea Mărin a vorbit recent despre prietenul său și a mărturisit când va înceta să-l tacineze.

Nea Mărin, declarații emoționante despre Liviu Vârciu. La televizor se ceartă, dar în realitate au o prietenie deosebită

Nea Mărin și Liviu Vârciu sunt o pereche foarte îndrăgită de publicul din România, mai ales că reușesc mereu să aducă zâmbetul pe buze celor din jur. De-a lungul anilor au participat împreună la diferite emisiuni de televiziune, iar între ei s-a creat o legătură cu totul specială. Se ceartă, își fac farse, se supără, iar această interacțiune dintre ei stârnește mereu amuzamentul. Niciodată nu se plictisesc să-și facă zile fripte, însă se iubesc extrem de mult și nu au de gând să renunțe la prietenia ce-i leagă.

În cadrul unui interviu recent, Nea Mărin a dezvăluit că va continua să-l tachineze pe Liviu oricând va avea ocazia, mai ales că aceasta este una dintre cele mai mari plăceri ale lor atunci când sunt împreună. Sunt foarte apropiați și se cunosc bine, așa că mereu vor găsi noi modalități prin care să se enerveze reciproc și să se încurce.

„Cum ne știți! Ca șoarecele și pisica! De la început am fost așa și cred că așa o vom ține cât vom fi pe pământ. Noi nu putem să fim altfel, căci ne cunoaștem unul pe celălalt foarte bine, iar Liviu știe cum reacționez eu și caută mereu să mă încurce. (râde)”, a spus Marin Barbu pentru Click!.

Cum și-a petrecut Nea Mărin Crăciunul și ce planuri are de Revelion

Chiar dacă este mereu ocupat, Nea Mărin își petrece sărbătorile de iarnă înconjurat de cei dragi. El și soția sa au ales ca destinație de Crăciun Maramureșul, unde s-au bucurat de bucate tradiționale deosebite și nu s-au abținut de la nimic. Le-au fost alături prietenii și familia, așa că nu puteau să-și petreacă aceste zile deosebite mai frumos.

Pentru Anul Nou vor fi din nou pe drumuri, de data aceasta la pensiunea unei persoane din familie. Au de gând să petreacă pe cinste de Revelion, această zi reprezentând momentul perfect să se vadă cu prietenii vechi și să înceapă anul veseli și plini de energie.

„Pot să vă spun sincer că am avut cel mai frumos Crăciun! Sunt sigur că și anul nou va fi la fel. Am petrecut sărbătorile alături de familie și prieteni în Maramureș, la Vasilică Ceterașu, finul meu. Am mâncat tot ce se putea mânca din bucatele tradiționale, alea adevărate din Maramureș – de la sarmale și caltaboș, la cârnați.

Chiar acum mă îndrept spre pensiunea unui cumătru, acolo ne vom petrece Revelionul. Ne adunăm mai mulți prieteni din toată țara și vom fi împreună la trecerea dintre ani”, a mai spus Nea Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: