Redactia.ro
Home » Știri » Nelson Mondialu nu este tatăl biologic al lui Livian. Familia reală a refuzat invitația la nuntă

Nelson Mondialu nu este tatăl biologic al lui Livian. Familia reală a refuzat invitația la nuntă

Sursa foto: Instagram

Un eveniment neașteptat a marcat nunta lui Livian Pop, tânărul care a devenit cunoscut publicului din România după apariția sa în emisiunea „Puterea Dragostei”. În acest weekend, Livian s-a căsătorit cu iubita sa, Alexandra, în cadrul unei ceremonii somptuoase.

Însă, puțini știu că Nelson Mondialu, figura paternă cu care Livian s-a asociat în mediul online, nu este tatăl său biologic. Cu toate că mirele și-ar fi dorit ca părinții săi biologici să fie prezenți la eveniment, aceștia au refuzat să aibă vreo legătură cu el.

Dezvăluirea șocantă: Livian nu este fiul biologic al lui Nelson Mondialu

În urmă cu aproximativ patru ani, Nelson Mondialu a făcut o dezvăluire neașteptată care a surprins pe toată lumea: Livian, pe care îl crescuse de mic, nu este fiul său biologic. Nelson și partenera sa, Liana, l-au adoptat pe Livian atunci când acesta avea doar patru ani, după ce fusese abandonat de părinții săi naturali. Cu toate acestea, identitatea părinților biologici a rămas un mister pentru Livian, deoarece Nelson și Liana nu au dorit să-i dezvăluie informațiile.

Livian a aflat despre adopția sa și a încercat de-a lungul timpului să-și găsească familia biologică. În 2020, a apelat la fanii săi din mediul online în speranța că cineva îl poate ajuta să-și regăsească părinții. „Problema este că nu vor să îmi spună cine sunt părinții mei adevărați. Oare voi putea să mă întâlnesc vreodată cu părinții mei adevărați? Dacă vedeți acest mesaj, fără să vă fie rușine, fără să vă fie teamă, vă rog frumos, contactați-mă. Chiar dacă m-ați abandonat, m-ați lăsat, ce ați făcut. Vă înțeleg, ați avut probleme. Vreau să vă cunosc! Vă spun sincer. Nu sunt supărat pe voi!”, a scris Livian Popa, în mediul online, în luna februarie 2020.

În acest weekend, Livian și Alexandra și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, într-o ceremonie plină de emoții. Cu toate că și-a dorit ca familia sa biologică să fie alături de el în această zi specială, aceștia au refuzat să aibă vreo legătură cu el.

Încă de când a aflat despre adopție, Livian și-a exprimat dorința de a-și cunoaște adevărații părinți, făcând tot posibilul pentru a-i găsi. Deși a sperat că va reuși să stabilească o conexiune cu ei, în special în momentele importante din viața sa, acest lucru nu s-a întâmplat. Familia biologică nu a răspuns invitației sale, lăsându-l să trăiască evenimentul fără sprijinul celor care i-au dat viață.

Un bărbat a susținut că este tatăl biologic al lui Livian

După ce Livian a făcut publică situația sa, în 2020, un bărbat din Satu Mare a susținut că el este tatăl biologic al tânărului. Acesta a relatat povestea abandonului lui Livian și a explicat cum a ajuns să fie crescut de Nelson Mondialu și Liana. Bărbatul a declarat că, la naștere, fiul său a primit numele de „Lagarder”, nu Livian.

În postarea sa, bărbatul a oferit detalii despre copilăria lui Livian: „L-am crescut până la patru ani. Soția nu avea piept și i-am dat să sugă cam un an. L-am înțărcat și i-am dat cu biberonul. Când am văzut că slăbește pe zi ce trece, l-am vândut în Cluj unui țapinar care tăia lemn.”

„Stimați urmăritori și susținători ai lui Livian, nu pot să mai țin secret!

1. Nu îl cheamă Livian, ci Lagarder.

2. Este băiatul meu și l-am crescut până la patru ani, soția nu avea piept și i-am dat să sugă cam un an. L-am înțărcat și i-am dat cu biberonul.

Când am văzut că slăbește pe zi ce trece, l-am vândut în Cluj unui țapinar care tăia lemn. ‘E de vânzare?’, m-a întrebat. ‘Da’, răspund. ‘Dar cum te cheamă? Să știu și eu că tare finuț ești’. ‘Îmi zice Bocciul. Tot Clujul mă știe că doar sparg lemne.’ Mi-am dat seama că averea lui era nimic. L-am dăruit gratis.

Iertați-mă, oameni buni. Vreau băiatul înapoi, dar fără Bianca, pentru că l-a nenorocit cu băutura. Doamna Mantea, din suflet vă rog să îl bucurați pe Lagarder, fiul meu. Sunt aici și mai aștept o zi să vină acasă”, a scris, în 2020, un bărbat care susținea că este tatăl natural al lui Livian Pop.

Livian, între căutarea rădăcinilor și recunoștința față de părinții adoptivi

Deși a trăit cu această incertitudine și dorință de a-și cunoaște părinții biologici, Livian și-a exprimat mereu recunoștința față de cei care l-au crescut. Nelson Mondialu și Liana l-au adoptat și l-au îngrijit ca pe propriul copil, oferindu-i un cămin și sprijinul de care avea nevoie. Relația dintre Livian și părinții săi adoptivi a fost, în ciuda tuturor dezvăluirilor, una puternică și bazată pe afecțiune.

Acum, la începutul unei noi etape din viața sa, Livian și-a dorit să aibă alături toți oamenii importanți, inclusiv pe cei care i-au dat viață. Refuzul familiei sale biologice de a participa la nuntă l-a afectat, însă nu i-a umbrit bucuria evenimentului. Alături de Alexandra și de cei apropiați, Livian a sărbătorit unul dintre cele mai importante momente din viața sa, în ciuda absenței familiei naturale.

Povestea lui Livian Pop este una complicată, marcată de abandon, mister și căutarea identității. Deși a încercat să-și găsească familia biologică și a fost deschis în a-și exprima dorința de a-i cunoaște, răspunsul primit a fost unul dureros: refuzul de a-l avea în preajmă, chiar și la un moment atât de important precum propria nuntă.

Acum, rămâne de văzut dacă familia biologică va decide vreodată să ia legătura cu Livian și să-și clarifice trecutul. Până atunci, tânărul își continuă viața alături de soția sa, Alexandra, și de familia care l-a crescut cu iubire și grijă.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: