Redactia.ro
Home » Știri » Nelu Tătaru, mesaj neașteptat de pe patul de spital! Cum se simte fostul ministru al Sănătății

Nelu Tătaru, mesaj neașteptat de pe patul de spital! Cum se simte fostul ministru al Sănătății

Nelu tataru pe patul de spital

Nelu Tătaru a luat pe toată lumea prin surprindere cu ultima sa postare de pe pagina personală de Facebook. Fostul ministru al Sănătății s-a afișat într-o ipostază care i-a îngrijorat pe colegii de breaslă, dar și pe pacienții și susținătorii săi, care îi urmăresc activitatea online.

Medicul a apărut pe ceea ce pare a fi un pat dintr-o unitate medicală și le-a transmis un mesaj neașteptat internauților.

Nelu Tătaru, mesaj de pe patul de spital

Fostul ministru al Sănătății i-a luat prin surprindere pe internauți cu ultima sa postare de pe Facebook. De pe patul de spital, Nelu Tătaru le-a transmis un mesaj emoționant și neașteptat prietenilor săi virtuali. Acesta i-a îndemnat să se bucure de lucrurile mici, dar cu adevărat importante în viață și să-și piardă sănătatea încercând să obțină lucruri care nu le aduc mari beneficii pe plan spiritual.

După ce le-a recunoscut că se simte destul de obosit, le-a mulțumit internauților pentru toate mesajele lor de încurajare. Nu știm încă cu ce problemă de sănătate se confruntă acesta. Mesajul fostului ministru al Sănătății a fost însoțit și de o poză cu acesta de pe patul de spital.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană
sursa: facebook/Nelu Tătaru

„Normalul nostru ar trebui să fie despre lucrurile simple și binecuvântate ale vieții de zi cu zi: că suntem sănătoși, că putem să ne facem meseria, să ne petrecem timpul cu familia sau să ne bucurăm de ceea ce ne înconjoară. Deși obosit, vă mulțumesc pentru toate mesajele, comentariile, dar și pentru critici.”, le-a transmis fostul ministru al Sănătății prietenilor virtuali de pe rețelele de socializare.

A fost ales ca senator în legislatura 2012-2016 pe listele Partidului Național Liberal (PNL). Din anul 2017 este președintele organizației PNL Vaslui. În decembrie 2019 a fost numit secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Nelu Tătaru a fost unul dintre cei mai importanți oameni atunci când a debutat pandemia de coronavirus în România. Pe 26 martie 2020 a preluat șefia de la Ministerul Sănătății. A deținut această funcție până la data de 23 decembrie 2020. În calitate de ministru al Sănătății a luat măsuri pentru oprirea pandemiei de COVID-19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: